detector.media
16.06.2014 13:02
Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net
Хакери з Росії та СНД атакують сайт Мукачево.net

Кілька днів поспіль інтернет-видання Мукачево.net (м.Мукачево, Закарпатська обл.) піддається масованим хакерським атакам. Про це повідомляє саме видання.

 

Одна з масованих атак розпочалася близько 23.30 вівторка, 10 червня.  У суботу, 14 червня, з 16.00 сайт продовжували атакувати хакери.

 

Як зазначає видання, хакери намагаються знайти пряму IP-адресу серверу або доменного імені сайту та проводять DDоS-атаки. У разі невдачі атакують партнерські мережі сайту, через що страждають провідні закарпатські провайдери ПРОКК, ТранСофтГрупа.

 

Паралельно з спробами нейтралізувати сайт в розділі коментарі активно працюють так звані боти, які розміщають провокаційні повідомлення здебільшого проросійського і прокремлівського характеру. Співробітники редакції видаляють такі коментарі, а також сподіватися на розуміння читачів сайту, які почали розпізнавати ботів та засуджувати їхні дії.

 

Мукачево.net повідомляє, що дві третини штучнозгенерованих запитів надходить з Росії та інших країн колишнього СНД.

 

Видання зазначає, що истемні диференційовані атаки на Мукачево.net тривають уже понад півроку - з моменту старту Євромайдана. Редакція сайту перепрошує у читачів за незручності та обіцяє не залишати без новин надто довго.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY