У лютому Концерт РРТ поклав у маловідомий банк 13 млн гривень - Півнюк

13 Червня 2014
3173
13 Червня 2014
15:47

У лютому Концерт РРТ поклав у маловідомий банк 13 млн гривень - Півнюк

3173
У лютому Концерт РРТ поклав у маловідомий банк 13 млн гривень - Півнюк

У лютому 2014 року Концерн РРТ поклав у маловідомий банк, який був заснований у 2013 році, 13 млн гривень, а зараз не може їх забрати. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор Концерну РРТ  Олександр Півнюк.

 

Гендиректор КРРТ прийняв рішення не називати ім’я банку, в який було перераховано гроші Концерну, аби не втратити шанси забрати вклад підприємства.

 

«У лютому цього року за рішенням попереднього керівництва Концерну було переміщено до маловідомого банку близько 13 млн гривень. Зараз цей банк відмовляється повертати Концерну ці гроші. Як і ким було вибрано цей банк? У лютому, коли обстановка у країні була неспокійна, гроші переводились у банк, який був фактично створений у 2013 році. При цьому кошти в цей нікому невідомий банк перераховувалися з рахунків таких надійних банків як «Укрексімбанк» та «Приватбанк». Ми досі не бачимо можливості повернути ці гроші назад» - розповідає Олександр Півнюк.

 

Пан Півнюк зауважив, що через цей вклад у банк зараз у підприємства виникають проблеми із оплатою за електроенергію та виплатою зарплат.

 

«Заборгованості по самій заробітній платі немає. Ми зараз в першу чергу піклуємося про людей і найперше про тих, які наразі працюють в таких «гарячих» областях як Донецька та Луганська», - додає гендиректор КРРТ.

 

Пан Півнюк також повідомив, що за результатом аудиторської перевірки підприємства було встановлено, що КРРТ не платив податки з початку року.

 

«З початку 2014 року до травня, тобто до мого приходу у Концерн,  державі не було сплачено податки (ПДВ). Ці дії вже на рівні кримінальної відповідальності. Це дуже тривожні симптоми, що відволікають від основної роботи. Замість вирішення питань розвитку та нагальних питань діяльності підприємства доводиться займатися пошуком грошей для вчасної виплати заробітних плат, сплати податків, оплати за електроенергію тощо», - говорить він.

 

Нагадаємо, що 23 квітня генеральним директором Концерну РРТ був призначений Олександр Півнюк. Заступниками генерального директора залишаються Костянтин Захаренко й Анатолій Антоненко, технічним директором - Сергій Мікрюков.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3173
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду