У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів

У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів

6 Червня 2014
11274
6 Червня 2014
17:58

У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів

11274
У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів
У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів

П'ятий сезон вокального шоу «Х-фактор» на телеканалі СТБ вийде в ефір з оновленим складом журі. До Ігоря Кондратюка та Сергія Сосєдова, за плечима яких суддівство вже чотирьох сезонів, приєднаються грузинська співачка і автор пісень Ніно Катамадзе та Іван Дорн, український співак і автор пісень. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові члени журі замінять Серьогу та Ірину Дубцову, яким СТБ висловив подяку за співпрацю в попередніх сезонах шоу.

 

«"Х-фактор" був і залишається найбільш очікуваним телепроектом осені. Рівень очікувань від шоу з кожним сезоном все вище, саме тому нам дуже хочеться додати нового дихання, - розповідає Олена Романенко, керівник проекту «Х-фактор». - Іван Дорн - це артист, який став гучним відкриттям у шоу-бізнесі, і саме з ним асоціюється стильна сучасна музика. Ніно Катамадзе - одна з найбільш емоційних представниць світової музики, жінка, яка співає душею, яка неповторна за своєю глибиною. Ми віримо, що з новим складом суддів проект "Х-фактор" стане ще цікавішим».

 

Зйомки «Х-фактора» з оновленим складом журі стартують у червні. В ефір вокальний проект вийде в осінньому телесезоні.

 

Нагадаємо, що Серьога разом з Ігорем Кондратюком і Сергієм Сосєдовим були постійними членами журі всіх чотирьох попередніх сезонів «Х-фатора». Ірина Дубцова була членом третього й четвертого сезонів, а до неї в суддівському кріслі вокального шоу працювала російська співачка українського походження Йолка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду