detector.media
06.06.2014 17:58
У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів
У п’ятому сезоні шоу «Х-фактор» буде новий склад суддів

П'ятий сезон вокального шоу «Х-фактор» на телеканалі СТБ вийде в ефір з оновленим складом журі. До Ігоря Кондратюка та Сергія Сосєдова, за плечима яких суддівство вже чотирьох сезонів, приєднаються грузинська співачка і автор пісень Ніно Катамадзе та Іван Дорн, український співак і автор пісень. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові члени журі замінять Серьогу та Ірину Дубцову, яким СТБ висловив подяку за співпрацю в попередніх сезонах шоу.

 

«"Х-фактор" був і залишається найбільш очікуваним телепроектом осені. Рівень очікувань від шоу з кожним сезоном все вище, саме тому нам дуже хочеться додати нового дихання, - розповідає Олена Романенко, керівник проекту «Х-фактор». - Іван Дорн - це артист, який став гучним відкриттям у шоу-бізнесі, і саме з ним асоціюється стильна сучасна музика. Ніно Катамадзе - одна з найбільш емоційних представниць світової музики, жінка, яка співає душею, яка неповторна за своєю глибиною. Ми віримо, що з новим складом суддів проект "Х-фактор" стане ще цікавішим».

 

Зйомки «Х-фактора» з оновленим складом журі стартують у червні. В ефір вокальний проект вийде в осінньому телесезоні.

 

Нагадаємо, що Серьога разом з Ігорем Кондратюком і Сергієм Сосєдовим були постійними членами журі всіх чотирьох попередніх сезонів «Х-фатора». Ірина Дубцова була членом третього й четвертого сезонів, а до неї в суддівському кріслі вокального шоу працювала російська співачка українського походження Йолка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY