У Криму закрився тижневик «Республіка»

У Криму закрився тижневик «Республіка»

5 Червня 2014
2798
5 Червня 2014
10:34

У Криму закрився тижневик «Республіка»

2798
У Криму закрився тижневик «Республіка»
У Криму закрився тижневик «Республіка»

Кримський тижневик «Республіка» припинив своє існування. Про це з посиланням на повідомлення видання у Facebook пише «Центр журналістських розслідувань».

 

«Із сумом повідомляємо, що наша офлайнова друкована версія більше виходити не буде. За три з невеликим роки ми зробили 154 номери. Всі наші матеріали можна знайти за адресою respublika-krim.livejournal.com. Спасибі, що були з нами!», - Йдеться в повідомленні.

 

Водночас видання продовжує свою діяльність в соціальних мережах. Про причини закриття друкованої версії газети поки не повідомляється.

 

Тижневик «Республіка» з'явився на друкованому ринку Криму навесні 2011 року. Це повністю кольорове 16-шпальтове видання із заявленим накладом 40 тисяч примірників. Засновник газети - ТОВ «Максимус Ком'юніті», зареєстроване в Сімферополі 21 лютого 2011 року по вулиці Козлова, 27, там, де зараз і знаходиться редакція газети. Зареєстрував його киянин, Горпинич Максим Петрович.

 

З перших номерів «Республіки» тижневик активно поширюватися в будівлі Верховної Ради Криму. Також з'являлися повідомлення про те, що чиновників на місцях примушували виконувати якийсь план з оформлення передплати на газету. За непідтвердженою інформацією, ця газета належала екс-віце-прем'єру Криму Павлу Бурлакову.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду