detector.media
05.06.2014 10:34
У Криму закрився тижневик «Республіка»
У Криму закрився тижневик «Республіка»

Кримський тижневик «Республіка» припинив своє існування. Про це з посиланням на повідомлення видання у Facebook пише «Центр журналістських розслідувань».

 

«Із сумом повідомляємо, що наша офлайнова друкована версія більше виходити не буде. За три з невеликим роки ми зробили 154 номери. Всі наші матеріали можна знайти за адресою respublika-krim.livejournal.com. Спасибі, що були з нами!», - Йдеться в повідомленні.

 

Водночас видання продовжує свою діяльність в соціальних мережах. Про причини закриття друкованої версії газети поки не повідомляється.

 

Тижневик «Республіка» з'явився на друкованому ринку Криму навесні 2011 року. Це повністю кольорове 16-шпальтове видання із заявленим накладом 40 тисяч примірників. Засновник газети - ТОВ «Максимус Ком'юніті», зареєстроване в Сімферополі 21 лютого 2011 року по вулиці Козлова, 27, там, де зараз і знаходиться редакція газети. Зареєстрував його киянин, Горпинич Максим Петрович.

 

З перших номерів «Республіки» тижневик активно поширюватися в будівлі Верховної Ради Криму. Також з'являлися повідомлення про те, що чиновників на місцях примушували виконувати якийсь план з оформлення передплати на газету. За непідтвердженою інформацією, ця газета належала екс-віце-прем'єру Криму Павлу Бурлакову.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY