Другий сезон шоу «Вагітна у 16» на СТБ стартував з гарними показниками

Другий сезон шоу «Вагітна у 16» на СТБ стартував з гарними показниками

3 Червня 2014
12232
3 Червня 2014
16:43

Другий сезон шоу «Вагітна у 16» на СТБ стартував з гарними показниками

12232
Другий сезон шоу «Вагітна у 16» на СТБ стартував з гарними показниками
Другий сезон шоу «Вагітна у 16» на СТБ стартував з гарними показниками

2 червня прем'єра другого сезону реаліті-шоу «Вагітна у 16» на каналі СТБ стартувала з гарними показниками. За аудиторією «18-54, вся Україна» шоу взяло рейтинг 3,72%, частку 12,91%. Відповідні дані (overnight) «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

За комерційною аудиторією каналу «18-54, 50 тис.+» показники ще вищі - рейтинг 3,90%, частка 13,88%.

 

Прем'єра перевищила середні показники каналу. Адже середня частка СТБ за 22-й тиждень 2014 року (26 травня - 1 червня) становила 9,03% за «18-54, вся Україна» і 9,34% за «18-54, 50 тис.+».

 

Також перший випуск другого сезону шоу «Вагітна у 16» перевищив середні показники першого сезону проекту.

 

Нагадаємо, реаліті-шоу «Вагітна у 16» створюється за американським форматом Sixteen & Pregnant, його героями є дівчата-підлітки віком від 13 до 17 років, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю. Кожен епізод розповідає історію з життя мами-тінейджера - від періоду виношування малюка до перших місяців після його народження, а також про те, як його поява на світ змінила дівчину, її відносини з близькими і погляд на своє життя.

 

Виробництвом другого сезону проекту займалося творче об'єднання Олексія Гладушевського.

 

Перший сезон реаліті-шоу «Вагітна у 16» та пост-шоу «Доньки-матері» транслювався в ефірі СТБ в осінньому сезоні 2012 року. Загалом вийшло 14 випусків.

 

Як і в першому сезоні, одразу після реаліті «Вагітна у 16» на СТБ виходить пост-шоу «Доньки-матері» з ведучим Дмитром Карпачовим.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані ІТК. Розрахунок показників здійснено для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Дані за 2 червня - попередні (overnight). Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду