СТБ запустить постшоу до реаліті «Вагітна у 16»

21 Серпня 2012
11555
21 Серпня 2012
18:14

СТБ запустить постшоу до реаліті «Вагітна у 16»

11555
«Доньки-матері» вестиме Дмитро Карпачов
СТБ запустить постшоу до реаліті «Вагітна у 16»

До запуску реаліті-шоу «Вагітна у 16» СТБ запускає програму «Доньки-матері». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма стартує разом із «Вагітною у 16» 28 серпня і виходитиме щовівторка о 23:45 (після реаліті). Вестиме її психолог, гештальт-терапевт, коуч, бізнес-тренер і ведучий каналу СТБ («Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Все буде добре») Дмитро Карпачов.

 

Кожен ефір програми буде тематичним і спрямованим на підтримку молодих дівчат та їхніх батьків, які опинилися у складній ситуації і не знаходять розуміння в оточенні.

 

У першому випуску постшоу «Доньки-матері» обговорюватимуть такі питання:

- За ким має залишатися останнє слово - народжувати неповнолітній чи ні: за батьками, за батьком дитини чи за нею самою?

- Як далеко можуть зайти батьки, щоб відстояти своє право вирішувати за дочку (побиття, насильницький примус до абортів тощо)?

- Що небезпечніше в 16 - аборт чи пологи?

- Чи є закономірність у тому, що діти, яким не вистачає батьківської уваги, раніше починають статеве життя?

- Чи може народження дитини змінити чоловіка, не готового до батьківства?

 

Зірковим гостем першого випуску стане співачка і мама дворічної доньки Анастасія Приходько.

 

Нагадаємо, реаліті «Вагітна у 16» створюється за форматом Sixteen & Pregnant, його героями є дівчата-підлітки, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю. Програма виходитиме по вівторках о 22:45.

 

У проекті взяли участь дівчата з різних регіонів України віком від 13 до 17 років. Кожен епізод розповість історію з життя мами-тінейджера: від періоду виношування малюка до перших місяців після його народження; про те, як його поява на світ змінила дівчину, її відносини з близькими і погляд на своє життя.

 

Програма створюється за підтримки Міністерства охорони здоров'я України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11555
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4257 дн. тому
"Вагітна у 12" мала б набагато кращі рейтинг та частку. :)
Уважний
4258 дн. тому
А що таке застить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду