У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»

У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»

23 Травня 2014
3882
23 Травня 2014
14:32

У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»

3882
У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»
У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»

Телеканал «1­+1» запустить у червні нову розважальну програму власного виробництва «Мій малюк зможе», який є адаптацією американського формату у червні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал визначає нове реаліті-шоу як проект, у якому діти розважаються, а батьки зможуть заробити гроші на їхню освіту. У кожній програмі змагатимуться по п'ять родин - діти 2-4 років та їхні батьки. Переможцями та володарями грошової нагороди до 100 тис. грн. стануть мама й тато, яким вдасться передбачити поведінку своєї дитини.

 

«Всі батьки переконані, що знають своїх дітей дуже добре, а проект "Мій малюк зможе" перевірить, чи це справді так і чи так безпомилково працює батьківська інтуїція. Наприклад, тато або мама мають угадати, що захоче з'їсти їх малюк: тортик, моркву чи бутерброд, або чи зможе маля просидіти цілу хвилину спокійно, поки навколо нього на машинці їздитиме апетитне тістечко», - анонсує телеканал. 

 

Ведучою реаліті «Мій малюк зможе» стала українська акторка і телеведуча Ірма Вітовська. «На зйомках я багато спілкувалася і з батьками, і з дітьми. Перші перед зйомками були такими, як завжди, але коли починали спостерігати за своїми малюками у конкурсах, то самі ставали, як діти: стрибали, кричали, сміялись! А малята поза зйомками весь час крутилися біля мене. Хлопчаки постійно намагалися побажати мені всіляких успіхів: і щоб у мене було багато машин і квартир, і щоб Дід Мороз щодня приходив, і цукерки щоб не закінчувалися. А дівчатка старалися попрацювати над моїм образом: рекомендували то яскраві тіні на різні очі, то багато блискіток, то пишні сукні. І золоті підбори, без них нині, як виявилося, нікуди!», - сказала ведуча.

 

 

Нагадаємо, прототипом програми на «1+1» стало шоу «Bet on Your Baby» американської компанії Electus International, що з успіхом транслювалося в США та був адаптований в Аргентині, Китаї, Мексиці, на Філіппінах та в Туреччині. 

 

Як писала «Детектор медіа», група «1+1 медіа» придбала формат «Bet on Your Baby» для адаптації у травні 2013 року. Тоді ж відбулася презентація проекту.

 

Адаптацію американського шоу на «1+1» планували розпочати ще минулого року. Канал також запустив сайт проекту, де до Дня захисту дітей обирають фото малюка, який стане обличчям каналу 1 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3882
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду