detector.media
23.05.2014 14:32
У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»
У червні на «1+1» стартує нове реаліті ігрового формату «Мій малюк зможе»

Телеканал «1­+1» запустить у червні нову розважальну програму власного виробництва «Мій малюк зможе», який є адаптацією американського формату у червні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал визначає нове реаліті-шоу як проект, у якому діти розважаються, а батьки зможуть заробити гроші на їхню освіту. У кожній програмі змагатимуться по п'ять родин - діти 2-4 років та їхні батьки. Переможцями та володарями грошової нагороди до 100 тис. грн. стануть мама й тато, яким вдасться передбачити поведінку своєї дитини.

 

«Всі батьки переконані, що знають своїх дітей дуже добре, а проект "Мій малюк зможе" перевірить, чи це справді так і чи так безпомилково працює батьківська інтуїція. Наприклад, тато або мама мають угадати, що захоче з'їсти їх малюк: тортик, моркву чи бутерброд, або чи зможе маля просидіти цілу хвилину спокійно, поки навколо нього на машинці їздитиме апетитне тістечко», - анонсує телеканал. 

 

Ведучою реаліті «Мій малюк зможе» стала українська акторка і телеведуча Ірма Вітовська. «На зйомках я багато спілкувалася і з батьками, і з дітьми. Перші перед зйомками були такими, як завжди, але коли починали спостерігати за своїми малюками у конкурсах, то самі ставали, як діти: стрибали, кричали, сміялись! А малята поза зйомками весь час крутилися біля мене. Хлопчаки постійно намагалися побажати мені всіляких успіхів: і щоб у мене було багато машин і квартир, і щоб Дід Мороз щодня приходив, і цукерки щоб не закінчувалися. А дівчатка старалися попрацювати над моїм образом: рекомендували то яскраві тіні на різні очі, то багато блискіток, то пишні сукні. І золоті підбори, без них нині, як виявилося, нікуди!», - сказала ведуча.

 

 

Нагадаємо, прототипом програми на «1+1» стало шоу «Bet on Your Baby» американської компанії Electus International, що з успіхом транслювалося в США та був адаптований в Аргентині, Китаї, Мексиці, на Філіппінах та в Туреччині. 

 

Як писала «Детектор медіа», група «1+1 медіа» придбала формат «Bet on Your Baby» для адаптації у травні 2013 року. Тоді ж відбулася презентація проекту.

 

Адаптацію американського шоу на «1+1» планували розпочати ще минулого року. Канал також запустив сайт проекту, де до Дня захисту дітей обирають фото малюка, який стане обличчям каналу 1 червня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY