ТВі проведе 24-годинний марафон «Вибори-2014»

ТВі проведе 24-годинний марафон «Вибори-2014»

22 Травня 2014
4763
22 Травня 2014
15:41

ТВі проведе 24-годинний марафон «Вибори-2014»

4763
ТВі проведе 24-годинний марафон «Вибори-2014»
ТВі проведе 24-годинний марафон «Вибори-2014»

У день виборів, 25 травня, телеканал ТВі проведе цілодобовий телемарафон «Вибори-2014». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон стартує о десятій годині ранку неділі та триватиме у прямому ефірі 24 години - до 10:00 понеділка, 26 травня.

 

Протягом марафону в студію ТВі прийдуть провідні політологи, експерти, соціологи та громадські діячі.

 

Глядачі марафону на ТВі зможуть першими дізнаватися результати екзит-полів; випуски новин на каналі будуть транслюватися щогодини.

 

Також у рамках марафону будуть постійні включення з Центральної виборчої комісії, штабів лідерів президентської гонки та з усіх регіонів України.

 

До проведення марафону будуть залучені практично усі ведучі телеканалу - Наталка Лятуринська, Віталій Півовар, Сергій Руденко, Мирослава Барчук, Юлія Литвиненко, Єгор Чечеринда.

 

Нагадаємо, розширювати інформаційне мовлення в день виборів 25 травня і запускати вечірні телемарафони або спецпроекти планують телеканали «Україна», «Інтер», ICTV, ZIK, «1+1» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду