У Криму перейменували державну телерадіокомпанію і чекають інвесторів

У Криму перейменували державну телерадіокомпанію і чекають інвесторів

14 Травня 2014
4129
14 Травня 2014
18:04

У Криму перейменували державну телерадіокомпанію і чекають інвесторів

4129
У Криму перейменували державну телерадіокомпанію і чекають інвесторів
У Криму перейменували державну телерадіокомпанію і чекають інвесторів

Сьогодні, 14 травня, державну телерадіокомпанію (ДТРК) «Крим» в АР Крим перейменовано на державну автономну установу (ДАУ) «Телерадіокомпания «Крым». Про це повідомляє «Кримське інформаційне агентство».

 

Рішення про зміну організаційно-правової форми підприємства ДТРК «Крим» було прийнято на засіданні Ради міністрів Криму «у зв'язку з переходом на російські стандарти».

 

Як повідомив міністр з інформації та масових комунікацій Криму Дмитро Полонський, телерадіокомпанія продовжує працювати в штатному режимі. За його словами, ТРК вимагає початкових інвестицій для заміни обладнання, ремонту будівель в розмірі 3 млн. доларів. «Ведемо активну роботу по залученню інвесторів, які здатні забезпечити на базі телерадіокомпанії «Крим» продакшн. Активно працюємо з Міністерством культури Криму, для того щоб забезпечити виробництво не тільки телевізійних, а й кінопродуктів», - додав міністр.



До 1 січня ДАУ «Крим», як повідомляє інформагентство, планує отримати російські ліцензії на телевізійне та радійне мовлення.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», державна ТРК «Крим» з 28 лютого працювала під наглядом озброєних невідомих, які представилися військовими Чорноморського флоту РФ.

 

24 квітня виконуючим обов'язки гендиректора ДТРК «Крим» призначено голову Одеської обласної організації партії «Русское единство» Бориса Ємця. Колишній гендиректор ДТРК «Крим» Степан Гулеватий перейшов на роботу в прес-службу Міністерства курортів і туризму Криму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4129
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3644 дн. тому
Чому ви необ'єкивно висвітлюєте це?! Її не перейменували, а змінили підпорядкування. Перейменували - це коли б, наприклад, назву "Крим" змінили на назву "Чорне море". А в данному випадку із державної телерадіокомпанії зробили державну автономну установу. Це - не перейменування, це - зміна підпорядкування.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду