«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий

«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий

12 Травня 2014
4378
12 Травня 2014
18:34

«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий

4378
«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий
«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий

Програму «Чистоnews», що виходить на каналі «1+1» разом з Валерієм Жидковим замість Володимира Зеленського вестиме Євген Кошовий. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Володимир Зеленський не зміг вести програму, оскільки зараз знімається у фільмі «8 перших розлучень», зйомки якого проходять у Москві. Проте у прес-службі «1+1» зазначили, що пан Зеленський буде з'являтися в шоу як спеціальний кореспондент з Москви.

 

«Володимир зараз перебуває в Москві й просто звідти, з жару, з полум'я подаватиме нашим глядачам новини та події, які зараз відбуваються в Росії. Він буде передавати нам своє бачення цього. Таким чином, у нашій програмі буде представлено два погляди на те, що відбувається. Але знов-таки, це буде погляд Володимира Зеленського, тому, природно, що він буде гумористичний і не дуже відрізнятиметься від нашого погляду з цієї студії», - розповідає Валерій Жидков.

 

Нагадаємо, прем'єрний випуск програми добрих новин «Чистоnews» вийшов на «1+1» 31 березня, програма виходить в ефір з понеділка по четвер о 20.55. «Чистоnews» є проектом команди «Квартал 95» і раніше був однією з рубрик програми «Вечірній Київ».

 

Як писала «Детектор медіа», 7 травня продакшн «Студія Квартал 95» та продюсерський центр «Горад» почали зйомки нового комедійного фільму «8 перших розлучень». Зйомки фільму, що проходять у Москві, триватимуть до 10 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду