detector.media
12.05.2014 18:34
«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий
«Чистоnews» замість Зеленського вестиме Кошовий

Програму «Чистоnews», що виходить на каналі «1+1» разом з Валерієм Жидковим замість Володимира Зеленського вестиме Євген Кошовий. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Володимир Зеленський не зміг вести програму, оскільки зараз знімається у фільмі «8 перших розлучень», зйомки якого проходять у Москві. Проте у прес-службі «1+1» зазначили, що пан Зеленський буде з'являтися в шоу як спеціальний кореспондент з Москви.

 

«Володимир зараз перебуває в Москві й просто звідти, з жару, з полум'я подаватиме нашим глядачам новини та події, які зараз відбуваються в Росії. Він буде передавати нам своє бачення цього. Таким чином, у нашій програмі буде представлено два погляди на те, що відбувається. Але знов-таки, це буде погляд Володимира Зеленського, тому, природно, що він буде гумористичний і не дуже відрізнятиметься від нашого погляду з цієї студії», - розповідає Валерій Жидков.

 

Нагадаємо, прем'єрний випуск програми добрих новин «Чистоnews» вийшов на «1+1» 31 березня, програма виходить в ефір з понеділка по четвер о 20.55. «Чистоnews» є проектом команди «Квартал 95» і раніше був однією з рубрик програми «Вечірній Київ».

 

Як писала «Детектор медіа», 7 травня продакшн «Студія Квартал 95» та продюсерський центр «Горад» почали зйомки нового комедійного фільму «8 перших розлучень». Зйомки фільму, що проходять у Москві, триватимуть до 10 червня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY