detector.media
06.05.2014 17:20
Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»
Канал «Україна» починає кастинги до нового шоу «Хочу до Меладзе»

17 травня у Києві телеканал «Україна» проведе перші кастинги нового проекту «Хочу до Меладзе». Про це йдеться у повідомленні сайті телеканалу.

 

Канал «Україна» запускає нове реаліті-шоу «Хочу до Меладзе» разом з продюсером Костянтином Меладзе і режисером, креативним продюсером Аланом Бадоєвим. За форматом проект буде подібний до шоу «Хочу у ВІА Гру», яке вийшло на каналі «1+1» восени минулого року. Костянтин Меладзе у  шоу «Хочу до Меладзе» створить новий, унікальний бойз-бенд. Зробити відбір учасників йому допомагатимуть професійні експерти і співаки різних поколінь. Головними суддями стануть глядачі, які виберуть учасників «народної групи».

 

Стати учасниками нового бойз -бенду зможуть всі чоловіки, які володіють вокалом і  старші 16 років.  Для того, щоб стати претендентом на участь у шоу, необхідно заповнити анкету на офіційній сторінці сайту телеканалу «Україна» і прийти на кастинг. Для участі у вокальному відборі необхідно приготувати три пісні: пісню відомої чоловічої групи, динамічну композицію з танцем і ліричну пісню українською мовою. Ті, у кого немає можливості приїхати в Київ на прослуховування, можуть взяти участь в інтернет- кастингу.

 

Аналогічні кастинги пройдуть в Росії, Казахстані та Білорусі. Учасники шоу отримають шанс заявити про себе відразу у чотирьох країнах. З тими, які пройдуть кастинг, працюватимуть стилісти, професійні тренери вокалу та акторської майстерності, а постановками до шоу займатиметься режисер Алан Бадоєв.

 

Проект «Хочу до Меладзе» з'явиться в ефірі телеканалу «Україна» восени, а також транслюватиметься телеканалами Казахстану, Білорусі та Росії. Виробництвом проекту займається розробник формату «Хочу у ВІА Гру»  компанія Gaudi studio.

 

Нагадаємо, шоу «Хочу у ВІА Гру» завершилося на каналі «1+1» з високими показниками. Фінальний випуск реаліті на каналі взяв рейтинг 5,8%, частку 18,57%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна». За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 4,65%, частка 15,27%. Шоу виходило на каналі з 6 вересня по 25 жовтня по п'ятницях о 21.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY