«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка

«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка

30 Квітня 2014
5468
30 Квітня 2014
17:24

«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка

5468
«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка
«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка

Канал «2+2» запускає новий проект журналістських розслідувань. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердили в прес-службі «2+2», а також особисто Владислав Сидоренко.

 

Виробництво здійснює «1+1 продакшн» на замовлення каналу «2+2».

 

Про деякі деталі проекту «Детектор медіа» розповів керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1 media» Максим Шиленко.

 

«Старт попередньо заплановано на початок літа . - сказав він. - На даний час ми проводимо тракти ведучого, формуємо команду та узгоджуємо назву. Вже зараз можу сказати, що шеф-редактором проекту буде Владислав Сидоренко».

 

Генеральний продюсер каналу «2+2» Гліб Корнілов акцентував на соціальній важливості проекту: «Журналістські розслідування можна порівняти з діяльністю приватних детективів. Головне завдання журналіста проекту полягає в тому, щоб відшукати суть проблеми, яку намагались приховали від суспільства. На даний час це є дуже актуальним і саме тому, ми сподіваємось, що проект буде цікавий нашому глядачеві» - зазначив пан Корнілов.

 

«Це буде абсолютно новий проект. Там не лише розслідування, а й соціальні провокації, документалістика з елементами ігрового кіно, репортажі», - додав Владислав Сидоренко.

 

Разом із ним до проекту також долучаться шість журналістів з «Агентів впливу» - у тому числі, Ірина Матвієнко, Ірина Курило, Олександр Дем`янчук, Олексій Лахненко. Як розповів Владислав Сидоренко, з НТН на «2+2» переходять й редактори, режисери та оператори.

 

Про подробиці нового проекту Владислав Сидоренко пообіцяв розповісти «Детектор медіа» незабаром.

 

Нагадаємо, Владислав Сидоренко долучився до команди «Агентів впливу» каналу НТН у 2010 році. З кінця наступного року до грудня 2013-го працював на посаді керівника проекту. У березні стало відомо, що пан Сидоренко розпочинає співпрацю з телеканалом ТВі у якості керівника проекту журналістських розслідувань «Знак оклику!». А невдовзі «Детектор медіа» дізналася про перехід пана Сидоренка на «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5468
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду