detector.media
30.04.2014 17:24
«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка
«2+2» готує проект розслідувань під керівництвом Владислава Сидоренка

Канал «2+2» запускає новий проект журналістських розслідувань. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердили в прес-службі «2+2», а також особисто Владислав Сидоренко.

 

Виробництво здійснює «1+1 продакшн» на замовлення каналу «2+2».

 

Про деякі деталі проекту «Детектор медіа» розповів керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1 media» Максим Шиленко.

 

«Старт попередньо заплановано на початок літа . - сказав він. - На даний час ми проводимо тракти ведучого, формуємо команду та узгоджуємо назву. Вже зараз можу сказати, що шеф-редактором проекту буде Владислав Сидоренко».

 

Генеральний продюсер каналу «2+2» Гліб Корнілов акцентував на соціальній важливості проекту: «Журналістські розслідування можна порівняти з діяльністю приватних детективів. Головне завдання журналіста проекту полягає в тому, щоб відшукати суть проблеми, яку намагались приховали від суспільства. На даний час це є дуже актуальним і саме тому, ми сподіваємось, що проект буде цікавий нашому глядачеві» - зазначив пан Корнілов.

 

«Це буде абсолютно новий проект. Там не лише розслідування, а й соціальні провокації, документалістика з елементами ігрового кіно, репортажі», - додав Владислав Сидоренко.

 

Разом із ним до проекту також долучаться шість журналістів з «Агентів впливу» - у тому числі, Ірина Матвієнко, Ірина Курило, Олександр Дем`янчук, Олексій Лахненко. Як розповів Владислав Сидоренко, з НТН на «2+2» переходять й редактори, режисери та оператори.

 

Про подробиці нового проекту Владислав Сидоренко пообіцяв розповісти «Детектор медіа» незабаром.

 

Нагадаємо, Владислав Сидоренко долучився до команди «Агентів впливу» каналу НТН у 2010 році. З кінця наступного року до грудня 2013-го працював на посаді керівника проекту. У березні стало відомо, що пан Сидоренко розпочинає співпрацю з телеканалом ТВі у якості керівника проекту журналістських розслідувань «Знак оклику!». А невдовзі «Детектор медіа» дізналася про перехід пана Сидоренка на «2+2».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY