Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»

Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»

22 Квітня 2014
9024
22 Квітня 2014
14:52

Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»

9024
Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»
Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media знімає 12-серійну драму «Офіцерські дружини». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Це сімейна сага, що розповідає про декілька поколінь жінок родини Антонових-Терехових, а також їхнє найближче оточення з 1940-х по 2001 рік. У кожному поколінні є героїня на ім'я Надія.

 

«У фільмі висвітлені важливі для країни і військових події - репресії, Друга світова, війна в Афганістані, участь армії в ліквідації наслідків Чорнобильської аварії, міжчасся початку 90-х, розвал СРСР, падіння престижу військової служби... І все-таки ще одна Надія (четверта, донька Олени Терехової) захоче пов'язати свою долю з військовим, і теж буде офіцерської дружиною», - йдеться в анотації стрічки.

 

Фільм знімається у Києві та Львові.

 

 

Автор сценарію - Наталія Шимборецька за участю Є. Беленко, режисер-постановник - Дмитро Петрунь, художник-постановник - Діана Тодоратьєва, оператор-постановник - Олександр Кришталович, композитор - Данило Юделевич, продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.

 

У ролях: Костянтин Милованов, Марія Порошина, Ольга Арнтгольц, Павло Делонг, Віктор Хоріняк, Юрій Борисов, Анастасія Лук'янова, Ольга Макєєва, Анна Ареф'єва та інші.

 

Вихід серіалу заплановано на 2014 рік.

 

Також Star Media продовжує зйомки другого сезону серіалу «Метод Фрейда».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду