detector.media
22.04.2014 14:52
Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»
Star Media знімає серіал «Офіцерські дружини»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media знімає 12-серійну драму «Офіцерські дружини». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Це сімейна сага, що розповідає про декілька поколінь жінок родини Антонових-Терехових, а також їхнє найближче оточення з 1940-х по 2001 рік. У кожному поколінні є героїня на ім'я Надія.

 

«У фільмі висвітлені важливі для країни і військових події - репресії, Друга світова, війна в Афганістані, участь армії в ліквідації наслідків Чорнобильської аварії, міжчасся початку 90-х, розвал СРСР, падіння престижу військової служби... І все-таки ще одна Надія (четверта, донька Олени Терехової) захоче пов'язати свою долю з військовим, і теж буде офіцерської дружиною», - йдеться в анотації стрічки.

 

Фільм знімається у Києві та Львові.

 

 

Автор сценарію - Наталія Шимборецька за участю Є. Беленко, режисер-постановник - Дмитро Петрунь, художник-постановник - Діана Тодоратьєва, оператор-постановник - Олександр Кришталович, композитор - Данило Юделевич, продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.

 

У ролях: Костянтин Милованов, Марія Порошина, Ольга Арнтгольц, Павло Делонг, Віктор Хоріняк, Юрій Борисов, Анастасія Лук'янова, Ольга Макєєва, Анна Ареф'єва та інші.

 

Вихід серіалу заплановано на 2014 рік.

 

Також Star Media продовжує зйомки другого сезону серіалу «Метод Фрейда».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY