Олександр Пантелеймонов звільнився з НТКУ

Олександр Пантелеймонов звільнився з НТКУ

17 Квітня 2014
7097
17 Квітня 2014
13:36

Олександр Пантелеймонов звільнився з НТКУ

7097
Олександр Пантелеймонов звільнився з НТКУ
Олександр Пантелеймонов звільнився з НТКУ

Генеральний директор Національної телекомпанії підписав заяву на звільнення за власним бажанням заступника гендиректора, екс-керівника НТКУ, Олександра Пантелеймонова. Цю інформацію Зураб Аласанія підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

За словами гендиректора, у нього тепер чотири заступники. Двоє з них були працівниками НТКУ: Вікторія Романова (яка й була на цій посаді), Анна Бичок (відповідатиме за фінансову діяльність компанії). Двоє заступників - це новопризначені Олександр Лієв (перший заступник) та Дарія Юровська.

 

Також серед керівників каналу залишилися головний продюсер каналу Ілля Ноябрьов та головний редактор Христина Стебельська.

 

Як писала «Детектор медіа», з Національної телекомпанії звільнився заступник генерального директора Юрій Романчук та заступник генерального директора з виробничого напряму Людмила Писанко. Всі інші заступники (їх загалом було дев'ять) написали заяви на звільнення.

 

Зураб Аласанія очолив НТКУ 25 березня, коли Кабмін призначив його генеральним директором компанії.

 

За тиждень до цього, 18 березня, народні депутати від фракції «Свобода» силою змусили тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення, яку він потім відкликав.

 

10 квітня Комісія з журналістської етики оголосила громадський осуд Першому національному за роботу під час Євромайдану. Тоді телекомпанію очолював Олександр Пантелеймонов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7097
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tvpravo
3686 дн. тому
телятко // 17.04.2014 17:49 программа "Контрольная работа" про деятельность КРУ в эфире в прайм тайм. вот и ответ. и на х... села и рыбку съела!
шайка неудовлетворенных девиц
3686 дн. тому
Чтож будет делать теперь бльондинка в бижутерии, что не вылазила из его кабинета?нового Сашулю уговаривать на конвертики иль сразу под венец потянет?
телятко
3686 дн. тому
Зиц председатель Фунт хоть периодически сидел .Сколько же эта шмара каждой проверке отстегивает , что и до сих пор на свободе ,и на жизнь хватает?
tvpravo
3686 дн. тому
миссия бычек - разгул нулевых сделок. она начнет наполнять спецфонд из одного источника - госбюджета. схема до боли проста и отработана ей ужне не одним десятком лет. странно, что КРУ не описала ни разу. ее план деятельности таков. руководству ( теперь ей) поступает предложение о размещении в эфире. вариант оплаты - наличными в карман ( госзаказ никто не отменял и тематический план она продолжает делать собственноручно). но в большинстве случаев видеоматериал все-таки рекламного характера. что дальше делает Бычек? если ни разу ее не поймали за руку, значит можно. финансируется НТКУ из бюджета, значит деньги дармовые и ничейные. НТКУ платит N-ную сумму госденег за всякую ерунду ( лицензию на показ, покупка видеоматериала, пиар или возможно мелкий ремонт техники) тому, кто хочет разместится в эфире (это может быть и громадське ТВ). обналичили. дальше этими же обналиченными госденьгами производится оплата за размещение в эфире гостелеканала. деньги госбюджета потрачены, дефицит на создание собственного телепродукта и всякая лабуда в интервью. главное - спецфонд наполнен, никто же не знает, что за счет денег налогоплательщиков. можно пиарится, роптать что канал почти не получает денег из бюджета, а на свои нужды зарабатывает. по факту - аласания выдвигает бычек на звание народной артистки.
snare
3686 дн. тому
воцарился сброд блатных и шайка нищих. относительно заместителя: складывается впечатление, что по финансовой части специально шелупонь назначил.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду