Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську

Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську

10 Квітня 2014
5500
10 Квітня 2014
14:31

Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську

5500
Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську
Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську

Після трирічної перерви газета «Левый берег» («Лівий берег») відновлює вихід у Дніпропетровську, повідомляє інтернет-видання LB.ua.

 

Рішення відродити тижневик, що видавався у 2008-2011 роках, ухвалили його видавці. Хто є видавцем і головним редактором друкованого «Левого берега», редакції LB.ua наразі невідомо. «Ми саме з`ясовуємо цю інформацію. Всі справи (документи. - ТК) щодо цього проекту залишилися в наших колишніх партерів», - сказав «Детектор медіа» головний редактор LB.ua Олег Базар. Він пообіцяв оприлюднити цю інформацію пізніше.

 

Тижневик «Левый берег», який позиціонувався як «газета для Південного Сходу», видавався в Дніпропетровську з квітня 2008 року. Пізніше став поширюватися в Харкові та Одесі. У 2009 році з'явився також київський випуск «Левого берега», тоді ж почало працювати інтернет-видання LB.ua. Сумарний наклад газети становив 300 тисяч примірників.

 

Видавцем «Левого берега» був Інститут Горшеніна, директором якого був політолог Кость Бондаренко, а президентом - дніпропетровський бізнесмен Вадим Омельченко. Кость Бондаренко також був шеф-редактором «Левого берега».

 

Із січня 2011 року випуск газети було припинено. А Gorshenin Group, у яку було реорганізовано Інститут Горшеніна, продовжила розвивати проект LB.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду