detector.media
10.04.2014 14:31
Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську
Газета «Левый берег» відновлює вихід у Дніпропетровську

Після трирічної перерви газета «Левый берег» («Лівий берег») відновлює вихід у Дніпропетровську, повідомляє інтернет-видання LB.ua.

 

Рішення відродити тижневик, що видавався у 2008-2011 роках, ухвалили його видавці. Хто є видавцем і головним редактором друкованого «Левого берега», редакції LB.ua наразі невідомо. «Ми саме з`ясовуємо цю інформацію. Всі справи (документи. - ТК) щодо цього проекту залишилися в наших колишніх партерів», - сказав «Детектор медіа» головний редактор LB.ua Олег Базар. Він пообіцяв оприлюднити цю інформацію пізніше.

 

Тижневик «Левый берег», який позиціонувався як «газета для Південного Сходу», видавався в Дніпропетровську з квітня 2008 року. Пізніше став поширюватися в Харкові та Одесі. У 2009 році з'явився також київський випуск «Левого берега», тоді ж почало працювати інтернет-видання LB.ua. Сумарний наклад газети становив 300 тисяч примірників.

 

Видавцем «Левого берега» був Інститут Горшеніна, директором якого був політолог Кость Бондаренко, а президентом - дніпропетровський бізнесмен Вадим Омельченко. Кость Бондаренко також був шеф-редактором «Левого берега».

 

Із січня 2011 року випуск газети було припинено. А Gorshenin Group, у яку було реорганізовано Інститут Горшеніна, продовжила розвивати проект LB.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY