Divan.TV запустив програму поштучної купівлі телеканалів

Divan.TV запустив програму поштучної купівлі телеканалів

8 Квітня 2014
4560
8 Квітня 2014
15:40

Divan.TV запустив програму поштучної купівлі телеканалів

4560
Divan.TV запустив програму поштучної купівлі телеканалів
Divan.TV запустив програму поштучної купівлі телеканалів

OTT-провайдер Divan.TV надав можливість своїм абонентам купувати телеканали поштучно, запустивши програму «А-ля карт». У такий спосіб провайдер пропонує глядачам підтримувати улюблені телеканали. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

У компанії кажуть, що реалізували технічну можливість поштучної купівлі каналів, щоб допомогти насамперед кримськотатарському телеканалу ATR, який шукає фінансової підтримки глядачів.

 

«Глядачі зможуть не тільки перерахувати гроші на рахунок кримськотатарського каналу ATR, але й автоматично отримають можливість дивитися канал на платформі Divan.TV. Наша компанія забезпечує якісний доступ до телеканалу і бере на себе зобов'язання транслювати його на всіх пристроях (телевізори, Smart TV, планшети, смартфони, сайт) у 200 країнах світу», - йдеться в повідомленні Divan.TV.

 

«Ми вдячні нашим глядачам, перш за все, за підтримку. Компанія Divan.TV надає нам нову можливість вивести ATR на міжнародний рівень і конкурувати з такими інформаційними телеканалами, як CNN, Russia Today, Deutsche Welle та іншими міжнародними брендами в достовірності подачі інформації про те, що відбувається в Україні і Криму», - цитують у повідомленні Ельзару Іслямову, генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR.

 

Нагадаємо, наприкінці березня кримськотатарський канал ATR почав збирати кошти на підтримку свого існування. Завдяки краудфандингу представники каналу хочуть зібрати 1 млн грн. Ці кошти необхідні для зарплатного фонду 143 співробітників ATR та виробничих потреб каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду