Телеканал ATR збирає кошти, щоб продовжити роботу

Телеканал ATR збирає кошти, щоб продовжити роботу

30 Березня 2014
12391
30 Березня 2014
14:22

Телеканал ATR збирає кошти, щоб продовжити роботу

12391
Нині надійшло понад 70 тис грн
Телеканал ATR збирає кошти, щоб продовжити роботу
Телеканал ATR збирає кошти, щоб продовжити роботу

Кримськотатарський канал ATR збирає кошти для виробництва. Про це йдеться  у публікації на платформі «Велика ідея».   

 

«Сьогодні телеканал ATR знаходиться в складних політичних та економічних умовах, коли на межі можливих військових дій продовжує мовити і нести витрати на утримання телеканалу, - зазначають представники компанії. - Сформована ситуація в країні значно відобразилась на основній дохідній частині діяльності телеканалу, що призвело до призупинення фінансування АTR: відсутність рекламних продуктів, припинена співпраця зі спонсорами і партнерами».

 

Завдяки краудфандінгу представники каналу хочуть зібрати 1 млн грн. Ці кошти необхідні для зарплатного фонду 143 співробітників ATR та виробничих потреб каналу. Наразі вдалося зібрати понад 70, 6 тис грн.

 

 

«Кошти, які вкладаються кожним телеглядачем - це впевненість і гарантія в безперешкодному функціонуванні телеканалу (послуг ефірного мовлення РТПЦ, кабельного та супутникового мовлення, заробітні плати співробітникам), а також можливість продовжити роботу в створенні якісного та незалежного телевізійного продукту», - зазначають представники ATR. Вони підкреслюють: «Ми прагнемо зробити цікаве та актуальне телебачення».

 

Для доброчинців, які зголосяться підтримати канал, команда ATR підготувала подарунки із символікою ATR. Серед них - і лімітовані DVD зі стрічкою «Хайтарма» власного виробництва каналу.  

 

«З моменту заснування ATR в 2005 році, він позиціонує себе як перший кримськотатарський, проте давно вийшов за ці вузькі рамки, що підтверджують свіжі рейтинги панелі Nielsen. На сьогодні ATR займає 1-е місце серед всіх регіональних телеканалів Криму і 5-е місце за часткою аудиторії серед 57 телеканалів, що мовлять у Криму, включно з українськими та російськими», - йдеться у публікації ATR на Biggggidea.com.

 

 


 

Інформацію про те, як підтримати канал, можна знайти тут

 

Нагадаємо, бізнесмен, власник АТR Ленур Іслямов запропонував свою кандидатуру на посаду віце-прем'єра в самопроголошеному кримському уряді за квотою кримських татар. «У мене немає політичних амбіцій - завдання вижити, зберегти ваші підприємства і захистити кримськотатарський народ», - сказав пан Іслямов під час позачергової другій сесії Курултаю кримськотатарського народу 6-го скликання 29 березня. Сам він є громадянином Росії.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://biggggidea.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12391
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду