До 18 квітня – прийом заявок регіональних телекомпаній на фінансування телемостів «Новий Президент – очікування регіонів»

8 Квітня 2014
5611
8 Квітня 2014
13:52

До 18 квітня – прийом заявок регіональних телекомпаній на фінансування телемостів «Новий Президент – очікування регіонів»

5611
До 18 квітня – прийом заявок регіональних телекомпаній на фінансування телемостів «Новий Президент – очікування регіонів»

Незалежна асоціація телерадіомовників оголошує конкурс відкритих пропозицій на підготовку та проведення регіональними телекомпаніями телевізійних мостів «Новий Президент - очікування регіонів».

 

В межах ініціативи шість пар телекомпаній отримають фінансування на проведення у прямому ефірі дискусій між експертами та громадськими активістами своїх регіонів щодо найбільш актуальних спільних для цих областей проблем, а також вимог до Президента, якого буде обрано на позачергових виборах 2014 року, і до політики, яку він буде реалізовувати.

 

Метою проекту є забезпечення поінформованості українців під час виборів Президента 2014 року шляхом підтримки крос-регіонального публічного діалогу щодо вимог до наступного лідера держави. Проект відбувається за підтримки National Endowment for Democracy.

 

Вимоги до телемостів

1. Формат телемосту має передбачати пряме спілкування та дискусії між представниками 2-х регіонів;

2. Перевага надаватиметься проектам, які окрім спілкування між студіями також передбачатимуть інтерактивне спілкування з аудиторією;

3. В якості тем до обговорення мають бути обрані проблеми, що є спільними для обох областей. При цьому вирішення цих проблем певною мірою має входити до повноважень Президента України;

4. Учасниками дискусії не можуть бути представники виборчих штабів кандидатів у Президенти або політичних партій, які висували, або підтримували того чи іншого кандидата;

5. Телемости мають передбачати дискусію між принаймні 2-ма областями. Перевага надаватиметься проектам, в яких братимуть участь  телекомпанії, що представляють різні регіони країни (наприклад, Схід та Захід, або Центр та Схід). Проекти, в яких братимуть участь  більше 2-х компаній також вітаються;

6. Телемости мають відбутись з 5 по 23 травня 2014 року;

7. Бажано щоб тривалість телемосту була не меншою за 40 хвилин;

8. Трансляція телемосту може відбуватись у будь-який день з 19:00 по 23:00;

9. Компанії, що братимуть участь у проекті повинні забезпечити телемосту належне промо.

 

Умови та порядок фінансування

1. Кожна компанія, як співорганізатор телемосту, зможе отримати фінансування в розмірі до 16000,00 грн;

2. Розмір фінансування буде встановлено у відповідності до бюджету проекту, але не може перевищувати визначений у п. 1 розмір для кожної компанії;

3. Фінансування надаватиметься у формі 2-х платежів. 50% суми буде перераховано впродовж 3-х робочих днів з моменту підписання контрактів з усіма компаніями-учасницями відповідного проекту. Друга половина коштів буде перерахована продовж 5-ти робочих днів після отримання запису телемосту та ефірних довідок від всіх телекомпаній, які брали участь у його проведенні.

 

Порядок проведення конкурсу

До 17:00 18 квітня 2014 року пари (або більші групи) регіональних телекомпаній, що мають бажання провести спільні телемости, мають надіслати на адресу pr@nam.com.ua спільну заявку встановленої форми (завантажити заявку можна тут) та скановані копії гарантійних листів довільної форми щодо готовності відповідних компаній взяти участь в підготовці та проведенні телемосту (окремий лист від кожної компанії-учасниці проекту).

 

Одна і та сама компанія може брати участь у проведенні декількох телевізійних мостів з різними партнерами.

 

Організатори просять зважати на те, що конкурс оголошений серед регіональних телекомпаній (компанії, що здійснюють мовлення на територію однієї чи декількох областей, або обласних центрів). Заявки за участю інших видів телекомпаній розглядатися не будуть.

 

До 25 квітня конкурсна комісія визначить проекти-переможці. Перелік проектів, що перемогли та отримають фінансування буде опубліковано на сайті НАМ. Організатори наголошують на тому що, комісія не пояснює конкурсантам своє рішення щодо кожної окремої заявки. Рішення конкурсної комісії є остаточним та не підлягає перегляду.

 

З 28 по 30 квітня представники НАМ зв'яжуться з переможцями для підписання договорів та узгодження інших формальностей.

 

Контактна особа - Оксана Крячко, прес-центр Незалежної асоціації телерадіомовників, (044) 254-55-56 (вн.№ 108), pr@nam.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду