Журнал «Фокус» розпочав спецпроект «Герої нашого часу»

Журнал «Фокус» розпочав спецпроект «Герої нашого часу»

2 Квітня 2014
4242
2 Квітня 2014
11:57

Журнал «Фокус» розпочав спецпроект «Герої нашого часу»

4242
Журнал «Фокус» розпочав спецпроект «Герої нашого часу»
Журнал «Фокус» розпочав спецпроект «Герої нашого часу»

Журнал «Фокус» запускає соціальний проект «Герої нашого часу», присвячений українцям з активною громадянською позицією. Про це повідомляє прес-служба видавничої компанії «Фокус Медіа».

 

У журналі і на сайті проекту «Фокус» розповідатимуться історії громадян України, які беруть на себе відповідальність за своє майбутнє і майбутнє країни, здійснюють вчинки на благо суспільства і самостійно вирішують маленькі і великі проблеми України. Гасло проекту - «Все в ваших руках».

 

«Ми пишаємося нашою країною, її громадянами, які послідовно, день за днем на ділі доводять, що їм не все одно, що буде з Україною, і беруть відповідальність за наше спільне сьогодення і майбутнє. Українців вже не можна характеризувати фразою "моя хата з краю". Позиція "нових українців" - це громадянська активність і самоорганізація. Наші герої - ті , хто усвідомив, що їх життя і життя країни - в їхніх руках. Які зрозуміли, що насправді зробити вчинок на благо суспільства зовсім не складно. Таких українців багато - це довели події останніх місяців. Головне зараз, щоб це почуття причетності до подій, що прокинулося, давало плоди і коли ситуація в країні стабілізується. Щоб ми продовжували допомагати слабким, підтримувати один одного і брати активну участь у житті України», - повідомляє редакція «Фокусу».

 

У проекті вже взяли участь шість героїв, які зробили вчинки на благо України та її жителів. Їх портрети та історії «Фокус» публікує в рамках рекламної кампанії проекту, яка буде проходити на радіо і ТБ, а також на зовнішній рекламі та в інтернеті.

 

«Фокус» просить читачів надсилати до редакції історії друзів і знайомих, завдяки яким країна змінюється на краще. Адреса для листів - v.chernysh@focus.ua або сторінки «Фокуса» у Facebook  і ВКонтакте. Кращі історії будуть опубліковані в журналі і на сайті.

 

Нагадаємо,  з 15-го номера журнал «Фокус» збільшив кількість сторінок в своїх друкованих випусках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду