У Києві вдвічі збільшать кількість кіосків з продажу преси

У Києві вдвічі збільшать кількість кіосків з продажу преси

27 Березня 2014
5051
27 Березня 2014
18:29

У Києві вдвічі збільшать кількість кіосків з продажу преси

5051
У Києві вдвічі збільшать кількість кіосків з продажу преси
У Києві вдвічі збільшать кількість кіосків з продажу преси

Найближчим часом кількість тимчасових споруд , що здійснюють продаж періодичних видань, буде збільшено у Києві майже вдвічі - до 802 кіосків на противагу 423 точкам продажу, що діяли станом на 1 січня 2014 року. Про це повідомляє «Інтерфакс Україна»  з посиланням на прес-реліз департаменту містобудування та архітектури Київської міськдержадміністрації (КМДА).

 

Відповідно до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у столиці, найбільше кіосків з пресою планується встановити в Шевченківському та Голосіївському районах (164 і 129 відповідно), найменше - у Деснянському районі (17 точок).

 

«Цього року спільно з районними державними адміністраціями ми розробили Комплексну схему розміщення тимчасових споруд, яка передбачає системне розташування об'єктів у відповідності з усіма діючими нормами, а також враховуючи потреби громадян», - цитує повідомлення КМДА заступника директора департаменту містобудування та архітектури, начальника служби містобудівного кадастру Андрія Вавриша.

 

Пан Вавриш також додав, що жоден з кіосків не буде розміщений ближче, ніж 20 м від виходу з метро або від зупинки громадського транспорту.

 

Як повідомляє «Інтерфакс Україна», раніше ТДВ «Агентство Союздрук» звернулося до глави КМДА Володимира Макеєнка з вимогою скасувати розпорядження про розміщення кіосків, посилаючись на корупційність Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду