«Тріолан» вирішив припинити трансляцію російських каналів

«Тріолан» вирішив припинити трансляцію російських каналів

26 Березня 2014
6555
26 Березня 2014
19:45

«Тріолан» вирішив припинити трансляцію російських каналів

6555
«Тріолан» вирішив припинити трансляцію російських каналів
«Тріолан» вирішив припинити трансляцію російських каналів

Провайдер кабельного телебачення «Тріолан» вирішив тимчасово припинити трансляцію російських телеканалів «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета» і «НТВ-Мир» - на підставі ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва від 25 березня. Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

 

Як писала «Детектор медіа», найбільший оператор кабельного телебачення «Воля» також вирішив припинити доступ до російських каналів «НТВ Мир», «РТР Планета» і «Первый канал. Всемирная сеть» у ніч на 27 березня о 24.00 в усіх своїх пакетах.

 

Нагадаємо, 25 березня Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв ухвалу про забезпечення адміністративного позову Нацради до дистрибутора російських каналів - компанії «Торсат» з групи «Інтер». Суд задовольнив клопотання Нацради про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову і зобов'язав ТОВ «Торсат» та провайдерів програмних послуг, які уклали угоди з ТОВ «Торсат», тимчасово припинити ретрансляцію в багатоканальних телемережах на території України іноземних програм «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир» до вирішення справи по суті. Ухвала підлягає негайному виконанню, і провайдери програмної послуг зобов'язані негайно призупинити ретрансляцію чотирьох російських каналів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6555
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду