НЛО ТV запускає гумористичний проект «Мамахохотала-шоу»

НЛО ТV запускає гумористичний проект «Мамахохотала-шоу»

25 Березня 2014
8106
25 Березня 2014
15:47

НЛО ТV запускає гумористичний проект «Мамахохотала-шоу»

8106
НЛО ТV запускає гумористичний проект «Мамахохотала-шоу»
НЛО ТV запускає гумористичний проект «Мамахохотала-шоу»

Телеканал НЛО TV запускає покази гумористичного концерту «Мамахохотала-шоу», які транслюватимуться щоп'ятниці. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск програми вийде 28 березня о 22.40.

 

«Мамахохотала-шоу» складається із гумористичних стендапів, монологів, відео-форматів і мініатюр.

 

Керівник студії «Мамахохотала»  Роман Грищук переконаний, що проект буде успішним, оскільки на українському телебаченні не вистачає молодіжного гумору.

 

«Нам здається, що українському телебаченню не вистачало свіжого, молодіжного гумору. Та й формат стендапа зустрічається на українському ТБ вкрай рідко. Я радий, що нам вдалося зібрати команду молодих і сильних гумористів, здатних розсмішити будь-кого. І це ми доводитимемо щотижня!», - говорить пан Грищук.

 

Творці шоу впевнені, що на ТБ не вистачає молодіжного гумору

 

Нагадаємо, для «НЛО TV» студія «Мамахохотала» вже випустила 24-серійний серіал «Як гартувався стайл», який стартував восени минулого року. На даний момент студія «Мамахохотала» працює над сценарієм другого сезону серіалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду