НТКУ вважає угоду із Савіком Шустером конфіденційною

НТКУ вважає угоду із Савіком Шустером конфіденційною

24 Березня 2014
5031
24 Березня 2014
17:55

НТКУ вважає угоду із Савіком Шустером конфіденційною

5031
НТКУ вважає угоду із Савіком Шустером конфіденційною
НТКУ вважає угоду із Савіком Шустером конфіденційною

Національна телекомпанія вважає конфіденційною інформацію про умови надання ефіру програмі «Савік Шустер студії». Про це йдеться у відповіді на запит журналіста «Української правди» Сергія Лещенка, який він оприлюднив у Facebook.

 

«Повідомляємо що запитуваний вами договір містить конфіденційну інформацію, яка не підлягає розголосу», - йдеться в листі за підписом заступника гендиректора НТКУ Юрія Романчука.

 

 

Раніше в коментарі «Детектор медіа» т. в. о. генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов повідомив, що Національна телекомпанія України уклала із «Савік Шустер студією» три угоди: ліцензійну, рекламну і спонсорську строком до кінця року. «За всіма цими договорами ми отримаємо можливість поставити в ефір Першого національного 159 випусків програм "Шустер live"», - сказав пан Пантелеймонов. При цьому він не зміг уточнити, чому саме така велика кількість - 159 випусків - зазначена в угоді.

 

Перший не платитиме «Савік Шустер студії» за виробництво програми. «Згідно з ліцензійною угодою, ми отримуємо право інтелектуальної власності на його програму. Тобто право власності переходить до нас, і ми її ставимо в ефірі Першого національного. Тобто ми йому нічого не платимо, фактично беремо програму на безкоштовній основі. А він платить нам за спонсорство і рекламу. Він заведе на викуплений рекламний час своїх рекламодавців», - сказав пан Пантелеймонов. Він додав, що «Савік буде нам платити (за рекламу і спонсорство. - ТК) в рамках розцінок, які нами встановлені. Але це комерційна інформація, тому я не можу озвучити, скільки це коштів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5031
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ХВАТИТ ПОТАКАТЬ
3722 дн. тому
БОЛЬНЫМ КОЗЛАМ С "ГОМАДСЬКОГО"! ДАЙТЕ НАЙЕМУ ДЕСЯТЬ КАПЕЛЬ ЗЕЛЁНКИ ДЛЯ ПРОСВЕТЛЕНИЯ МОЗГОВ! ХВАТИТ СМОТРЕТЬ НА "ПЕРШИЙ" КАК ПУТЛЕР НА КРЫМ!!!! ПОСЛЕ ИЗБИЕНИЯ "СВОБОДОЙ" ПАНТЕЛЕЙМОНОВА СТАНОВИТСЯ ЯСНО, КАКИМ ОБРАЗОМ "ГРОМАДСЬКЕ" ВСУНУЛО СВОИ ГРЯЗНЫЕ НЕПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ЛАПЫ В ЭФИР "ПЕРШОГО".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду