«Перший Ukraine»  запустив новини англійською мовою

«Перший Ukraine» запустив новини англійською мовою

21 Березня 2014
6279
21 Березня 2014
19:12

«Перший Ukraine» запустив новини англійською мовою

6279
«Перший Ukraine»  запустив новини англійською мовою
«Перший Ukraine»  запустив новини англійською мовою

20 березня телеканал «Перший Ukraine» почав транслювати в ефірі новини англійською мовою. Про це «Детектор медіа» розповів генепродюсер телеканалу «Перший Ukraine» Михайло Смуток.

 

Англомовний випуск новин виходитиме на «Перший Ukraine»  щодня о 23.00 за київським часом.

 

Над випуском працюють журналісти міжнародного відділу Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

«Спільними зусиллями прекрасних дівчат з міжнародного відділу, який очолює Вікторія Романова, які були ведучими, редакторами, напитували і перекладали для нашої україномовної редакції, вийшов перший випуск англомовних новин. Хронометраж першого випуску 15 хвилин, але ми плануємо збільшити його до 30 хвилин», - розповідає пан Смуток.

 

Генпродюсер «Першого Ukraine» також розповів, що випуски новин англійською мовою складатимуться як із перекладу сюжетів, підготовлених українською редакцією, так із спеціально підготовлених епізодів.

 

«Це будуть переклади наших сюжетів, які виходять в україномовній редакції та свої сюжети, оскільки цільова англомовна аудиторія відрізняється від російськомовної. Якщо, наприклад, для нас заява міністра МВС на якусь тематику локального характеру буде важливішою, ніж заява від Жозе Мануель Баррозу, то для міжнародного випуску пріоритети будуть іншими»,- пояснює Михайло Смуток.

 

Наразі програма не має назви, а графіка та оформлення знаходяться у стані розробки.

 

Нагадаємо, 11 березня, супутникові канали «Перший Ukraine» та «Перший Т2» почали транслювати телевізійний марафон російською та англійською мовами «Единая страна». Як повідомлядт у НТКУ, трансляція даного марафону доступна майже в усіх куточках світу - покриття охоплює Північну Америку, Близький Схід, Північну Африку, Європу, всю територію Російської Федерації, Середню Азію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду