Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував

Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував

19 Березня 2014
8298
19 Березня 2014
18:35

Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував

8298
Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував
Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував

Колектив парламентського телеканалу «Рада» висловив довіру діючому директору Василю Климчуку, йдеться в листі, підписаному головою профспілковою організацією державного підприємства «Парламентський телеканал «Рада» Валентиною Масенко.

 

Відповідно до листа, рішення про підтримку було ухвалене 19 березня на загальних зборах колективу, на якому був присутній голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

 

У коментарі «Детектор медіа» Василь Климчук зазначив, що вважає себе першим керівником, який пройшов люстрацію. За його словами, на зборах були присутні близько 40 осіб.

 

Водночас джерела «Детектор медіа» на каналі «Рада» повідомили , що на зборах насправді не було ніякого голосування за підтримку Василя Климчука.

 

Василь Климчук вважає, що цього листа достатньо для люстрації

 

Як писала «Детектор медіа», 11 березня співробітники парламентського телеканалу «Рада» висловили недовіру керівництву в особі виконуючого обов'язки директора каналу Василя Климчука.

 

Згодом деякі працівники каналу заявили про наміри пана Климчука звільнити їх за висловлену недовіру.

 

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко пропонує голові Верховної Ради Олександру Турчинову призначити пана Климчука тимчасово виконуючим обов'язки директора каналу «Рада». На його думку, остаточне рішення про призначення керівника каналу необхідно ухвалити після консультацій з трудовим колективом та фахівцями в галузі медіа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8298
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сотрудник
3688 дн. тому
Уважаемыя Дуся и Телекритика, хочется и дальше делиться с Вами своими мыслями, надеюсь, так и будет, тк Пан Климчук, на собрании, торжественно клялся прекратить "писанину" , поскольку у него достаточно связей "наверху" и в самой Телекритике.
Представитель коллектива
3688 дн. тому
Доколе Катилина, ті будешь злоупотреблять нашим терпением! - сказал не я, сказал - Цицерон. И Катилина ушел в небытие, даже в Древнем Риме прислушивались к словам честных ораторов, почему же сегодня в моей единственной, любимой, честной Украине, Катилины-Климчуки уцепились и сидят!!! ДОКОЛЕ??? http://dusia.telekritika.ua/kurilka/24569
цензор
3688 дн. тому
Климчук и тут отличился! ганьба! http://censor.net.ua/forum/695298/perenimaem_peredovoyi_opyt_sngeshnoyi_jurnalistiki_iz_kazahstana/sortby/tree/order/desc/page/1#comment_41875541
Сотрудник
3689 дн. тому
Васька, Ау!!! И вы не Васьки куда чухнули. Аль в военкомат вызвали, вину кровью перед Родиной искупать. Поможет ли "крыша" отмазаться. Ау Васька, че затихарился. Аль примеряешь судьбу Пантелеймонова. И как тебе перспективка. Жди...... не долго…..
Наталія Тімофеева
3689 дн. тому
Власне для чого ставити в керівництво проурядового каналу людину с таким минулим? Глядачі вважають що не варто віддавати владу таким особам як Климчук.
rider
3689 дн. тому
Я особисто не зрозумів, чому і для чого приходив до нас Томенко? Сказати, що він надзвичайно зайнятий і, мовляв, ви тут самі розгрібайте? Але СТОП! Хто заварив всю цю кашу з повторним призначенням Климчука? Томенко! Він протягнув його на Комітеті і тим самим підставив Турчинова. Власне кажучи, шановному нардепу Томенку, якщо вже прийшов до колективу, варто було просто вибачитись перед журналістським колективом за свою поспішність(а мо" це була і не поспішність, а щось інше...?) у прийнятті такого ганебного і нічим не мотивованого рішення. Ну, помилився, мовляв, з ким не буває! Це було б по-чоловічому! А то прибіг на 5 хвилин, щоб запудрити всім мізки і тим самим підкреслити, що він ніби тут ні причому і побіг далі вершити нові "державні" справи, залишивши збори колективу з великим запитанням "А що це було?" Ясноє дєло, далі була вже справа рук "майстерності" Климчука і прихильників-поціновувачів його "таланту"... Швиденько змайстрували лист на "Телекритику", який ніхто не голосував, а Валентина-"добра душа", аби уникнути у подальшому репресій від Климчука, поставила свій підпис під власне фіктивним листом. Так що я можу чітко сказати пану Климчуку, що це була для нього не люстрація, а брутальна менструація, вибачайте на слові. От коли Климчук отримає підтримку колективу за умов таємного голосування, тоді нехай ним і розмахує. Але я переконаний, колектив ніколи не проголосує за Васю... Надто цей чоловік "мерзопакосный" і себе вже він ніколи не переломоє і не перебудує. Тому Климчуку варто просто було б залишити колектив і десь у глибокому смутку, хильнувши перед цим стакан віскаря, видряпати непомітно на стінці за шафою: "Тут був Вася!" Це був би найкращий його доробок на "Раді" і найкраща пам"ять колективу....
Рада
3689 дн. тому
Климчук!!!! Дивись уважно! http://www.youtube.com/watch?v=T7HfYDRjXXA Чи може нагадати, коли, з ким, та на кого ти працював у 2012 р.
Рада
3689 дн. тому
А пане Климчук. Де заховає ПРАВДУ? Чи може в кабінеті у Томенка вона схована!!! Бо він нікого не слухав на зборах. Напевне боявся її почути. Пане Томенко - не ганьбіть фракцію ВО "Батьківщина". Не зраджуйте людей.
Рада
3689 дн. тому
Напевне Масенко В.М. забула вислів: Коли поміж ГРОШЕЙ та СВОБОДОЮ людина оберає ГРОШІі, вона зрештою ВТРАЧАЄ і ГРОШІі і СВОБОДУ.
БРЕД
3690 дн. тому
От, брехуни. Томенко пробув 5 хвилин і не захотів нікого слухати крім Клімчука. На зборах були присутніми 23 робітника з 80. Голосування жодного не було, довіру не висловлювали
ЯКЩО БУВ ПРИСУТНІЙ ТОМЕНКО...
3690 дн. тому
ТОДІ ЦЕ ТОЧНІСІНЬКО , ЯК ПАНТЕЛЕЙМОНОВ "ЗДАВ" КОЗЛАМ З ГРОМАДСЬКОГО ПОЛОВИНУ ЕФІРНОГО ЧАСУ ПЕРШОГО.
ГДЕТОРЯДОМ
3690 дн. тому
!!! СРОЧНО .!!! В НОМЕР... СТЕНГАЗЕТЫ !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду