detector.media
19.03.2014 18:35
Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував
Василь Климчук вважає себе люстрованим, але колектив каналу «Рада» за нього не голосував

Колектив парламентського телеканалу «Рада» висловив довіру діючому директору Василю Климчуку, йдеться в листі, підписаному головою профспілковою організацією державного підприємства «Парламентський телеканал «Рада» Валентиною Масенко.

 

Відповідно до листа, рішення про підтримку було ухвалене 19 березня на загальних зборах колективу, на якому був присутній голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

 

У коментарі «Детектор медіа» Василь Климчук зазначив, що вважає себе першим керівником, який пройшов люстрацію. За його словами, на зборах були присутні близько 40 осіб.

 

Водночас джерела «Детектор медіа» на каналі «Рада» повідомили , що на зборах насправді не було ніякого голосування за підтримку Василя Климчука.

 

Василь Климчук вважає, що цього листа достатньо для люстрації

 

Як писала «Детектор медіа», 11 березня співробітники парламентського телеканалу «Рада» висловили недовіру керівництву в особі виконуючого обов'язки директора каналу Василя Климчука.

 

Згодом деякі працівники каналу заявили про наміри пана Климчука звільнити їх за висловлену недовіру.

 

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко пропонує голові Верховної Ради Олександру Турчинову призначити пана Климчука тимчасово виконуючим обов'язки директора каналу «Рада». На його думку, остаточне рішення про призначення керівника каналу необхідно ухвалити після консультацій з трудовим колективом та фахівцями в галузі медіа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY