«Інтер» запускає нову програму про інтер’єр, ландшафтний дизайн та кулінарію «Вдалий проект»

«Інтер» запускає нову програму про інтер’єр, ландшафтний дизайн та кулінарію «Вдалий проект»

17 Березня 2014
5742
17 Березня 2014
11:35

«Інтер» запускає нову програму про інтер’єр, ландшафтний дизайн та кулінарію «Вдалий проект»

5742
«Інтер» запускає нову програму про інтер’єр, ландшафтний дизайн та кулінарію «Вдалий проект»
«Інтер» запускає нову програму про інтер’єр, ландшафтний дизайн та кулінарію «Вдалий проект»

У неділю , 23 березня, на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра нової програми «Вдалий проект», який розповідатиме про те, як зробити життя у квартирі та на дачі краще. Про це йдеться в анонсі на сайті телеканалу.

 

Проект вийде в ранковому ефірі о 7.50 Ведучий - актор театру і кіно, шоумен і телеведучий Іван Городецький, який за першою є художником-оформлювачем і скульптором.

 

Автори програми «Вдалий проект» вирішили звернутися до теми ремонту квартир і фазенд , а також озеленення та ландшафтного дизайну. У програмі глядачі дізнаються про різні нюанси квартирного ремонту і дачного будівництва - наприклад , які фарби і штукатурки краще використовувати , як їх правильно наносити , що покласти на підлогу і чим прикрасити стелю, як декорувати стіни, як зробити дачний інтер'єр красивим і індивідуальним.

 

Крім того, в новому проекті буде кілька додаткових рубрик. В одній з них відомий російський декоратор, дизайнер і архітектор Марат Ка розповість, як дати нове життя старим речам і дати їм нове життя . Ще одна рубрика буде присвячена тому, як зробити цікаві речі своїми руками - гарний абажур, поличку або килимок для ванної.

 

Поки професійна бригада будівельників буде займатися будинком, в саду буде наводити порядок і красу експерт-садовод. Телеглядачів чекають поради, як доглядати за рослинами, вирощувати квіти, овочі або фрукти.

 

Окрема рубрика буде присвячена садової кулінарії. Її ведучий, відомий російський художник Сергій Цигаль розповість, що можна приготувати з овочів і фруктів, вирощених на ділянці.

 

Крім порад з ремонту в програмі буде також кулінарна рубрика



«Останнім часом багато людей знаходять віддушину в облаштуванні власного житла. З'явилося дуже багато інформації про дизайн інтер'єрів, про нестандартні рішення в цій галузі. Нам показують, як люди облаштовують свої будинки закордоном. Природно, все це пробуджує в нас бажання повторити якісь ідеї у своєму власному житлі. Виявляється, все реально - все можна відтворити. Не потрібно витрачати на це величезні гроші, не потрібно для цього наймати за шалені гонорари супердізайнеров. Це все можна зробити самому. Більше того, багатьом людям, навіть які можуть собі дозволити замовити професійних будівельників, просто цікаво займатися ремонтом самостійно. А програма "Вдалий проект" допоможе розібратися в цій сфері, розповість про якісь нюанси, підкаже цікаві ідеї для дому та дачі», - сказав Іван Городецький.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер» готував кілька проектів про ремонт, дизайн та дачне життя під різними назвами: «Фазенда по-українськи» або, як писала «Медіаняня», «Ремонт нашого часу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду