«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів

«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів

11 Березня 2014
3038
11 Березня 2014
10:59

«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів

3038
«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів
«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів

Компанія «Зеонбуд», яка є оператором цифрової ефірної телемережі, прийняла рішення про подовження додаткової знижки в розмірі 50 % до діючих тарифів ще на три роки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

 

Зараз така знижка надається телекомпаніям , які не мають заборгованості з оплати послуг або підписали і своєчасно виконують угоди про надання розстрочки з оплати заборгованості.

 

Дія знижки, як повідомляє «Зеонбуд», закінчувалося наприкінці 2014 року. Тепер компанія надаватиме знижку також у 2015-2017 роках.

 

«Для нас це складне рішення , тому що компанія має великі кредитні зобов'язання. Але ми розуміємо, що телеіндустрія також знаходиться в складній ситуації, а Україні треба виконати в 2015 році свої міжнародні зобов'язання з переходу на цифрове телебачення»,  - повідомив генеральний директор «Зеонбуд» Віктор Галич.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко під час прес-конференції «Нові реалії: хто не повинен формувати інформаційну політику країни» 24 лютого заявив, що «перехід на цифру має контролювати держава, а не «Зеонбуд» з невідомою структурою власності».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3038
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду