detector.media
11.03.2014 10:59
«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів
«Зеонбуд» подовжив на три роки знижку до діючих тарифів

Компанія «Зеонбуд», яка є оператором цифрової ефірної телемережі, прийняла рішення про подовження додаткової знижки в розмірі 50 % до діючих тарифів ще на три роки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

 

Зараз така знижка надається телекомпаніям , які не мають заборгованості з оплати послуг або підписали і своєчасно виконують угоди про надання розстрочки з оплати заборгованості.

 

Дія знижки, як повідомляє «Зеонбуд», закінчувалося наприкінці 2014 року. Тепер компанія надаватиме знижку також у 2015-2017 роках.

 

«Для нас це складне рішення , тому що компанія має великі кредитні зобов'язання. Але ми розуміємо, що телеіндустрія також знаходиться в складній ситуації, а Україні треба виконати в 2015 році свої міжнародні зобов'язання з переходу на цифрове телебачення»,  - повідомив генеральний директор «Зеонбуд» Віктор Галич.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко під час прес-конференції «Нові реалії: хто не повинен формувати інформаційну політику країни» 24 лютого заявив, що «перехід на цифру має контролювати держава, а не «Зеонбуд» з невідомою структурою власності».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY