В ток-шоу «Шустер live» сьогодні говоритимуть про вибір народу

В ток-шоу «Шустер live» сьогодні говоритимуть про вибір народу

7 Березня 2014
9896
7 Березня 2014
18:10

В ток-шоу «Шустер live» сьогодні говоритимуть про вибір народу

9896
В ток-шоу «Шустер live» сьогодні говоритимуть про вибір народу
В ток-шоу «Шустер live» сьогодні говоритимуть про вибір народу

Сьогодні, 7 березня, в прямому ефірі «Шустер live» гості програми говоритимуть про вибір народу щодо актуальної політичної ситуації у країні. Про це йдеться у відеоанонсі програми.

 

Програма розпочнеться о о 19.30 в ефірі Першого національного.

 

Гості «Шустер live»: Інна Богословська, народний депутат, позафракційна; Святослав Вакарчук, співак і музикант, лідер гурту «Океан Ельзи»; Анатолій Гриценко народний депутат, позафракційний, Лідер партії «Громадянська позиція»; Микола Катеринчук народний депутат, ВО «Батьківщина», Лідер Європейської партії України; Вячеслав Кириленко народний депутат, ВО «Батьківщина», Лідер партії «За Україну!»; Леонід Кравчук, перший Президент України (1991-19941); Володимир Литвин, народний депутат, депутатська група «Суверенна європейська Україна», голова Верховної Ради України (2002-2006, 2008-2012); Володимир Макеєнко, народний депутат, Партія регіонів; Олександр Мартиненко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна»; Олександр Мирний, народний депутат, ВО «Свобода»; Юрій Мірошниченко, народний депутат, Партія регіонів; Андрій Пишний, народний депутат, ВО «Батьківщина»; Микола Рудьковський, народний депутат, позафракційний; Олександр Чалий, перший заступник Міністра закордонних справ України (2003-2004).

 

Як писала «Детектор медіа», Перший національний відновив співпрацю з студією Савіка Шустера.

 

7 березня о 19.30 в ефірі Першого національного відбудеться трансляція громадсько-політичної програми «Шустер live». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», у відновлення трансляції політичного ток-шоу Савіка Шустера на Першому національного відбулося за сприяння Кабінету міністрів.

 

Нагадаємо, «Громадське телебачення» заявило, що всупереч угоді між «Громадським» і Першим національним, «шляхом підкилимних домовленостей», програми «Громадського» намагаються витіснити програмами комерційної структури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9896
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду