Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено

Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено

3 Березня 2014
7626
3 Березня 2014
14:52

Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено

7626
За словами джерел, колектив відправили у двотижневу відпустку – редакція це заперечує
Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено
Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено

Сьогодні, 3 березня, не вийшов черговий номер щоденної ділової газети «Капитал». Як повідомили «Детектор медіа» у компанії «Ділова преса країни», що видає газету»,  видавець ухвалив рішення тимчасово призупинити випуск друкованої версії газети у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

 

«Враховуючи обставини, що склалися в країні, компанія не може гарантувати безпеку співробітників видавництва і забезпечувати повний цикл виробництва. Зокрема, за останній місяць неодноразово виникали проблеми з друком видання та логістикою», - пояснив директор компанії-видавця Ілля Чудновський.

 

У компанії заявляють, що рішення про припинення виходу друкованої версії прийнято до нормалізації ситуації в країні - це час необхідний для налагодження виробничих процесів у нових умовах.

 

Декілька джерел «Детектор медіа» з редакції «Капитала» на умовах анонімності повідомили, що на вихідних колективу газети оголосили, що їх відправляють на два тижні у відпустку за власний рахунок, хоча їх запевнили, що ситуація налагодиться й газета виходитиме.

 

Однак офіційно в редакції «Капитала» «Детектор медіа» заперечили інформацію про відпустку й повідомили, що видавець прийняв рішення посилити онлайн-версію «Капитала» - сайт capital.ua. За словами головного редактора Олександра Бердинських, редакція газети працюватиме над наповненням сайту. «Не виключено, що під актуальні теми буде розроблено спеціальні підрубрики і реалізовані спеціальні проекти. В умовах інформаційної напруженості всі наші зусилля будуть спрямовані на більш ретельну роботу з джерелами і посилення контенту», - уточнив він.

 

Випуск спеціальних додатків і реалізації майстер-класів у межах проекту «Личная капитализация» перенесено. Редакція заявляє, що продовжує роботу над цими проектами і про точні дати виходу повідомить додатково.

 

Нагадаємо, «Капитал» виходить з квітня 2013 року з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 40 тис. примірників. Окрім Києва газета також друкується в регіональних друкарнях і розповсюджується по всій території України. Газету пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7626
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Циник
3713 дн. тому
"Враховуючи обставини, що склалися в країні, компанія не може гарантувати безпеку співробітників видавництва і забезпечувати повний цикл виробництва" --- пиздит урод Чудновский: Арбузов из страны свалил, ворованное бабло кончилось, арбузовской макулатуре кирдык. // А журналистов отправили в двухнедельный отпуск за свой счет - это 100% правда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду