detector.media
03.03.2014 14:52
Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено
Випуск ділової газети «Капитал» тимчасово призупинено
За словами джерел, колектив відправили у двотижневу відпустку – редакція це заперечує

Сьогодні, 3 березня, не вийшов черговий номер щоденної ділової газети «Капитал». Як повідомили «Детектор медіа» у компанії «Ділова преса країни», що видає газету»,  видавець ухвалив рішення тимчасово призупинити випуск друкованої версії газети у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

 

«Враховуючи обставини, що склалися в країні, компанія не може гарантувати безпеку співробітників видавництва і забезпечувати повний цикл виробництва. Зокрема, за останній місяць неодноразово виникали проблеми з друком видання та логістикою», - пояснив директор компанії-видавця Ілля Чудновський.

 

У компанії заявляють, що рішення про припинення виходу друкованої версії прийнято до нормалізації ситуації в країні - це час необхідний для налагодження виробничих процесів у нових умовах.

 

Декілька джерел «Детектор медіа» з редакції «Капитала» на умовах анонімності повідомили, що на вихідних колективу газети оголосили, що їх відправляють на два тижні у відпустку за власний рахунок, хоча їх запевнили, що ситуація налагодиться й газета виходитиме.

 

Однак офіційно в редакції «Капитала» «Детектор медіа» заперечили інформацію про відпустку й повідомили, що видавець прийняв рішення посилити онлайн-версію «Капитала» - сайт capital.ua. За словами головного редактора Олександра Бердинських, редакція газети працюватиме над наповненням сайту. «Не виключено, що під актуальні теми буде розроблено спеціальні підрубрики і реалізовані спеціальні проекти. В умовах інформаційної напруженості всі наші зусилля будуть спрямовані на більш ретельну роботу з джерелами і посилення контенту», - уточнив він.

 

Випуск спеціальних додатків і реалізації майстер-класів у межах проекту «Личная капитализация» перенесено. Редакція заявляє, що продовжує роботу над цими проектами і про точні дати виходу повідомить додатково.

 

Нагадаємо, «Капитал» виходить з квітня 2013 року з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 40 тис. примірників. Окрім Києва газета також друкується в регіональних друкарнях і розповсюджується по всій території України. Газету пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY