П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня

П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня

25 Лютого 2014
8866
25 Лютого 2014
17:56

П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня

8866
П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня
П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня

Телеканал ТЕТ запускає п'ятий сезон скетчкому власного виробництва «Віталька» 8 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перша серія вийде в ефір о 19.55.

 

«У цей день головний герой в ефірі каналу ТЕТ привітає свою маму, Наташу і всіх телеглядачок з Міжнародним жіночим днем. «З чого починається 8-е березня в середньостатистичній сім'ї? Звичайно, з підготовки сюрпризу для мами! Не стане виключенням і родина Вітальки. Всі сили і фантазія головного героя-невдахи і його батька будуть спрямовані на те, щоб зробити Марині Францівні приємно. А це означає: будуть зібрані всі шкарпетки, почищений килим, куплені квіти і випечений святковий пиріг. І , звичайно ж , приготований найголовніший сюрприз - квиток на концерт улюбленого виконавця Стаса Михайлова! Здавалося б, кращого свята і не придумати. Ось тільки мама головного героя насилу переживе цей день! Враховуючи, що організацією свята займається Віталька під керівництвом свого батька, Марині Францівні залишається тільки поспівчувати!», - йдеться в анонсі каналу.

 

ТЕТ запускає черговий сезон про пригоди вічного невдахи

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал ТЕТ уклав кілька угод з російськими мовниками з продажу прав на контент власного виробництва. Право на трансляцію скетчкому «Віталька» придбав російський телеканал «Перець» (входить у холдинг «СТС медіа»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду