detector.media
25.02.2014 17:56
П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня
П’ятий сезон «Вітальки» стартує на ТЕТ 8 березня

Телеканал ТЕТ запускає п'ятий сезон скетчкому власного виробництва «Віталька» 8 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перша серія вийде в ефір о 19.55.

 

«У цей день головний герой в ефірі каналу ТЕТ привітає свою маму, Наташу і всіх телеглядачок з Міжнародним жіночим днем. «З чого починається 8-е березня в середньостатистичній сім'ї? Звичайно, з підготовки сюрпризу для мами! Не стане виключенням і родина Вітальки. Всі сили і фантазія головного героя-невдахи і його батька будуть спрямовані на те, щоб зробити Марині Францівні приємно. А це означає: будуть зібрані всі шкарпетки, почищений килим, куплені квіти і випечений святковий пиріг. І , звичайно ж , приготований найголовніший сюрприз - квиток на концерт улюбленого виконавця Стаса Михайлова! Здавалося б, кращого свята і не придумати. Ось тільки мама головного героя насилу переживе цей день! Враховуючи, що організацією свята займається Віталька під керівництвом свого батька, Марині Францівні залишається тільки поспівчувати!», - йдеться в анонсі каналу.

 

ТЕТ запускає черговий сезон про пригоди вічного невдахи

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал ТЕТ уклав кілька угод з російськими мовниками з продажу прав на контент власного виробництва. Право на трансляцію скетчкому «Віталька» придбав російський телеканал «Перець» (входить у холдинг «СТС медіа»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY