На Майдані роздали 100-тисячний спецвипуск колись закритого тижневика «CN-Столичні новини»

25 Лютого 2014
4546
25 Лютого 2014
16:37

На Майдані роздали 100-тисячний спецвипуск колись закритого тижневика «CN-Столичні новини»

4546
На Майдані роздали 100-тисячний спецвипуск колись закритого тижневика «CN-Столичні новини»

25 лютого вийшов у світ спецвипуск щотижневої газети «CN-Столичні новини», рішення про закриття якої були прийняте кілька років тому. Про це повідомив «Детектор медіа» головний редактор Видавничого дому «CN-Столичні новини» та головний продюсер телеканалу News One Володимир Кацман.

 

За його словами, стотисячний тираж «CN-Столичних новин» прямо з друкарні був відвезений і розданий на Майдані, по всьому його периметру, а також у Верховній Раді України.

 

«Це була ініціатива журналістського колективу, а також багатьох журналістів нашого медіахолдингу, яку підтримав президент Видавничого дому "СN-Столичні новини" Вадим Рабинович. Зібралися з силами і в рекордно короткі терміни зробили газету. Саме так, по-журналістськи, ми хотіли висловити скорботу за загиблими героями. На шпальтах - документальні фотосвідчення подій, емоційні слова журналістів. Газета буквально за годину розійшлася по всьому Майдану, її дивилися, читали, говорили, що розділяють скорботу за героям... Це дає нам моральне право продовжити проект: ми сподіваємося відображати на його сторінках не тільки поточні події, але проводити журналістські розслідування фактів злочинів та корупції, можливо, присвячуючи цьому навіть спецвипуски», - сказав у коментарі «Детектор медіа» Володимир Кацман.

 

За словами головреда, наразі невідомо, чи відновиться вихід тижневика на постійній основі. «Ми плануємо й інші спецвипуски, зокрема про чиновників і політиків-хамелеонів», - сказав Володимир Кацман.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Вадим Рабинович продав новинний канал News One народному депутату України (Партія регіонів) Євгену Мураєву.

 

Раніше повідомлялося, що телеканал  News Network (NN), що належить українсько-ізраїльському бізнесмену і громадському діячеві Вадиму Рабиновичу, почне мовлення на початку травня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4546
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду