Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)

Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)

24 Лютого 2014
7000
24 Лютого 2014
15:35

Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)

7000
Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)
Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)

У медіахолдингу UMH group («Український медіахолдинг»), що входить до компанії «ВЕТЕК-Медіа», яка належить бізнесмену Сергію Курченку, прийнято рішення про закриття друкованих версій двох журналів. Про  зміни повідомляє «Медианяня».

 

Маркетинг-директор UMH Group Наталія Бойко підтвердила «Детектор медіа» зміни у виданні журналів «Истории звезд» і «Сериал».

 

Згідно з коментарем Юлії Василенко, керівника прес-служби UMH publishing, з березня журнал «Истории звезд» буде об'єднаний з редакцією журналу «Теленеделя» і буде виходити під єдиним брендом «Теленедели», яка стане більш глянцевим виданням. Журнал «Сериал» залишить лише онлайн-версію, оскільки його цільова аудиторія зосереджена в інтернеті.

 

«Це пов'язано з оптимізацією бізнесу, що була давно запланована. Рішення було ухвалено наприкінці минулого року», - повідомила «Детектор медіа» Наталія Бойко.

 

Водночас вона заперечила інформацію про скорочення частини колективів журналів «Теленеделя» і «ТелеСемь». Головний редактор «Теленедели» Тетяна Яїцька відмовилася від коментарів.

 

Останній номер «Историй звезд» (березневий) з'явиться в продажу 4 березня, останній «Сериал» выйде 26 лютого.

 

«У зв'язку з вищеперерахованими змінами структура редакцій буде перебудована та оптимізована», - повідомила Юлія Василенко, не уточнюючи, яким чином.

 

На запитання «Детектор медіа», які ще пропонуються рішення в рамках оптимізації UMH Group, у компанії відповіли, що всі подальші зміни будуть залежати від загальної ситуації в галузі, а компанія буде підлаштовуватися під реалії рекламного та споживацького ринку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  компанія «ВЕТЕК-Медіа», що належить олігарху Сергію Курченку, започатковує на базі UMH проект Міжнародна медіашкола.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду