detector.media
24.02.2014 15:35
Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)
Медіахолдинг Курченка закрив два журнали (ДОПОВНЕНО)

У медіахолдингу UMH group («Український медіахолдинг»), що входить до компанії «ВЕТЕК-Медіа», яка належить бізнесмену Сергію Курченку, прийнято рішення про закриття друкованих версій двох журналів. Про  зміни повідомляє «Медианяня».

 

Маркетинг-директор UMH Group Наталія Бойко підтвердила «Детектор медіа» зміни у виданні журналів «Истории звезд» і «Сериал».

 

Згідно з коментарем Юлії Василенко, керівника прес-служби UMH publishing, з березня журнал «Истории звезд» буде об'єднаний з редакцією журналу «Теленеделя» і буде виходити під єдиним брендом «Теленедели», яка стане більш глянцевим виданням. Журнал «Сериал» залишить лише онлайн-версію, оскільки його цільова аудиторія зосереджена в інтернеті.

 

«Це пов'язано з оптимізацією бізнесу, що була давно запланована. Рішення було ухвалено наприкінці минулого року», - повідомила «Детектор медіа» Наталія Бойко.

 

Водночас вона заперечила інформацію про скорочення частини колективів журналів «Теленеделя» і «ТелеСемь». Головний редактор «Теленедели» Тетяна Яїцька відмовилася від коментарів.

 

Останній номер «Историй звезд» (березневий) з'явиться в продажу 4 березня, останній «Сериал» выйде 26 лютого.

 

«У зв'язку з вищеперерахованими змінами структура редакцій буде перебудована та оптимізована», - повідомила Юлія Василенко, не уточнюючи, яким чином.

 

На запитання «Детектор медіа», які ще пропонуються рішення в рамках оптимізації UMH Group, у компанії відповіли, що всі подальші зміни будуть залежати від загальної ситуації в галузі, а компанія буде підлаштовуватися під реалії рекламного та споживацького ринку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  компанія «ВЕТЕК-Медіа», що належить олігарху Сергію Курченку, започатковує на базі UMH проект Міжнародна медіашкола.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY