Навесні ZIK запускає проект розслідувань та етно-талант-шоу і відкриває київську студію

Навесні ZIK запускає проект розслідувань та етно-талант-шоу і відкриває київську студію

13 Лютого 2014
5673
13 Лютого 2014
15:25

Навесні ZIK запускає проект розслідувань та етно-талант-шоу і відкриває київську студію

5673
Навесні ZIK запускає проект розслідувань та етно-талант-шоу і відкриває київську студію
Навесні ZIK запускає проект розслідувань та етно-талант-шоу і відкриває київську студію

У весняному сезоні західноукраїнський телеканал ZIK планує запустити новий викривальний проект, а також етно-талант-шоу. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

Новий проект журналістських розслідувань готує колектив програми «ПРАВОкація», що виходила в ефірі ZIK від початку існування телеканалу протягом 3,5 років і нещодавно була знята з виробництва. В основі нової програми - соціальні розслідування у жанрі «журналіст змінює професію». Програма виходитиме раз на тиждень, уже зараз тривають зйомки перших випусків.

 

«"ПРАВОкація" був одним із найуспішніших проектів телеканалу. Про це свідчать його рейтинги. Та колектив програми - дуже молодий і амбітний, він прагне розвитку та змін, має чимало нових, цікавих ідей. Їх ми і будемо реалізовувати у новому проекті. Глядачі отримають нові розслідування - гостріші, сміливіші та дуже динамічні», - розповідає генеральний директор телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Навесні стартує робота над талант-шоу власного виробництва - новим жанром для каналу. Цей проект матиме західноукраїнську особливість.

 

«Нове шоу - це продовження роботи телеканалу над розвитком розважальної лінійки у нашому ефірі, - говорить головний режисер Юрій Данкевич. - Торік восени ми успішно запустили реаліті-проект "Покажи їм! Львів-Донбас шоу", яке робили спільно із телеканалом "Донбас"  Уже зараз можу впевнено сказати, що навесні готуватимемося до втілення у життя нового сезону "Покажи їм!" в оновленому форматі».

 

Серед інших новинок весняного сезону - спецпроект «Особливий погляд», що вже виходить в ефірі ZIK двічі на місяць. Це 15-хвилинний репортаж про найнеординарніші події в країні.

 

У березні телеканал ZIK розпочинає співпрацю з німецькою телекомпанією Deutsche Welle та запускає їхній тижневик «Європа актуальна» з оглядом подій очима брюссельскої студії DW.

 

Також триває робота над оновленням формату історичного тележурналу «Історична правда з Вахтангом Кіпіані», що повернеться на ZIK після зимових канікул.

 

Головною подією весни на телеканалі ZIK називають відкриття київської студії каналу, де вже зараз проводять зйомки антикорупційного проекту «Наші гроші». Про плани ZIK відкрити студію в столиці стало відомо ще восени 2013 року.

 

За словами Дмитра Добродомова, нова студія дасть можливість залучати ще більше авторитетних експертів, відомих політиків та громадських діячів для участі у прямих ефірах програми журналістських розслідувань «Народний контроль», політичного спецпроекту «Люстрація» та політичного ток-шоу «Прямим текстом» із Остапом Дроздовим.

 

Ведуться переговори про те, щоб у цю студію «переселилося» і суспільно-політичне ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним» виробництва ГО «Детектор медіа», що з грудня 2013 року виходить в ефірі каналу.

 

У прес-службі каналу звертають увагу на те, що, за даними компанії Nielsen, що проводить телевимірювання, у січні в порівнянні з груднем рейтинг ZIK виріс утричі (за аудиторією 18+, «Вся Україна»), і ZIK потрапив до топ-15 українських телеканалів.

 

«Плануємо до кінця року міцно закріпитися в переліку найкращих каналів країни, а ще максимально розширити ефірне покриття завдяки кабельним провайдерам практично на вусю територію України. Адже маємо що розповісти глядачам незалежно від того, у якому регіоні вони живуть», - повідомив Дмитро Добродомов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5673
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3453 дн. тому
Курченко одним тільки дзвінком може наказати для блазня добродомова що по тому зіку показувати. Зік став вже посміховиськом журналістики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду