Любов Бакаленко каже, що отримала пропозицію стати членом Нацради від Володимира Манжосова

Любов Бакаленко каже, що отримала пропозицію стати членом Нацради від Володимира Манжосова

12 Лютого 2014
3186
12 Лютого 2014
14:51

Любов Бакаленко каже, що отримала пропозицію стати членом Нацради від Володимира Манжосова

3186
Любов Бакаленко каже, що отримала пропозицію стати членом Нацради від Володимира Манжосова
Любов Бакаленко каже, що отримала пропозицію стати членом Нацради від Володимира Манжосова

Новопризначений член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Любов Бакаленко каже, що отримала пропозицію стати членом Нацради від голови цього регуляторного органу Володимира Манжосова. Про це вона повідомила на брифінгу 12 лютого, коментуючи «Детектор медіа» своє призначення.

 

«Погодилася тому, що це моє життя, я не мислю без цього розвитку своєї кар'єри і роботи в Національній раді, в телерадіопросторі. Я за фахом журналіст, досить довгий час перебуваю на державній службі. Вважаю, що розумію основні тенденції розвитку телерадіоінформаційного простору, й думаю, що зроблю все можливе для його якісного розвитку», - сказала пані Бакаленко.

 

Коли саме пан Манжосов зробив відповідну пропозицію - вона не уточнила. За словами Володимира Манжосова, це сталося більше 10 років тому. «Коли ми ще разом працювали представниками Національної ради, я їй і Петру Цеголкові, з яким оформлявся на роботу в один день, говорив, що колись станемо членами Національної ради. Це була перша пропозиція», - сказав він.

 

Коментуючи причини, з яких Президент України чотири роки не призначав члена Нацради на вакантну посаду, пан Манжосов припустив, що це могло бути пов'язано з тим, що Нацрада справлялася зі своїми обов'язками й неповним складом, або ж оточення Президента не звертало уваги на цю проблему.

 

Якими саме питаннями опікуватиметься в Нацраді Любов Бакаленко, у відомстві поки не визначилися. «Очевидно, що всі напрямки зайняті. Готова працювати над тим, що запропонують», - сказала пані Бакаленко. Володимир Манжосов запланував підготувати новий розподіл обов'язків членів регуляторного органу: «У нас нарешті повний склад, ми підготуємо відповідними документами розподіл обов'язків членів Національної ради по напрямках діяльності. При цьому будемо враховувати інтереси членів Нацради - чим їм цікаво займатися».

 

Нагадаємо, що 11 лютого Президент України Віктор Янукович своїм указом призначив Любов Бакаленко членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. 12 лютого пані Бакаленко була представлена Апарату Нацради і приступила до роботи. До цього з 2001 року пані Бакаленко працювала представником Нацради в Кіровоградській області.

 

Призначення нового члена Нацради відбулося після суттєвих змін в Адміністрації президента. У грудні заступником голови Адміністрації президента став Юрій Чмир, який почав курирувати гуманітарний та інформаційний напрямки. У січні замість Сергія Льовочкіна Адміністрацію президента очолив Сергій Клюєв, тоді ж першим заступником голови АП став Андрій Портнов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду