Ukrainian Fashion Week оновив свій сайт

Ukrainian Fashion Week оновив свій сайт

10 Лютого 2014
7687
10 Лютого 2014
18:50

Ukrainian Fashion Week оновив свій сайт

7687
Ukrainian Fashion Week оновив свій сайт
Ukrainian Fashion Week оновив свій сайт

Офіційний сайт Ukrainian Fashion Week fashionweek.ua змінив структуру та оновив дизайн. Про це повідомляє піар-відділ Ukrainian Fashion Week (UFW).

 

На оновленому fashionweek.ua працює стрічка новин, є розділи присвячені українським дизайнерам та їх колекціям. Також на ресурсі розміщено лукбуки, відео та інормацію про проекти UFW.

 

Сайт UFW доступний трьома мовами: українською, російською та англійською.

 

Нагадаємо, 34-й Ukrainian Fashion Week відбудеться 14-19 березня 2014 року у «Мистецькому Арсеналі» та на декількох додаткових локаціях.

 

 

 

 


 

«Телекртика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду