Канал ТЕТ запускає нове шоу «Півцарства за любов»

Канал ТЕТ запускає нове шоу «Півцарства за любов»

4 Лютого 2014
6614
4 Лютого 2014
18:11

Канал ТЕТ запускає нове шоу «Півцарства за любов»

6614
Канал ТЕТ запускає нове шоу «Півцарства за любов»
Канал ТЕТ запускає нове шоу «Півцарства за любов»

14 лютого в ефірі каналу ТЕТ відбудеться прем'єра нового шоу «Півцарства за любов», виробництва Sister's Production. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск програми вийде в ефір о 17.10.  

 

За форматом шоу «Півцарства за любов»  п'ять хлопців-учасників сперечатимуться за можливість завоювати серце принцеси.  Хлопці змагатимуться у креативності, обираючи подарунок для принцеси, та у чесності, відповідаючи на запитання дівчини. Також учасники шоу мірятимуться фізичною силою. Ті, хто програватимуть у цих категоріях, залишатимуть шоу.

 

 

Фінальний конкурс для хлопців  полягатиме у виконанні романтичної пісні під балконом принцеси. Переможця відповідно до своїх симпатій обирає дівчина.

 

Кастинг цього проекту тривав восени 2013 року.

 

Нагадаємо, 3 лютого на ТЕТ стартувало реаліті-шоу «Панянка-селянка». За умовами проекту учасницями кожного випуску будуть дві дівчини - одна з села, інша з міста. На три дні вони міняються місцями. Учасниці мають замінити одна одну у всіх сферах життя - в сім'ї, на робочому місці та у колі друзів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6614
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан
68 дн. тому
Мда мені було 10 років тоді дивився цей канал тет ????????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду