«Голос країни. Перезавантаження» стартує на «1+1» 23 лютого

«Голос країни. Перезавантаження» стартує на «1+1» 23 лютого

4 Лютого 2014
8335
4 Лютого 2014
14:19

«Голос країни. Перезавантаження» стартує на «1+1» 23 лютого

8335
«Голос країни. Перезавантаження» стартує на «1+1» 23 лютого
«Голос країни. Перезавантаження» стартує на «1+1» 23 лютого

Прем'єра четвертого сезону вокального шоу «Голос країни» відбудеться на телеканалі «1+1» 23 лютого. Шоу стартує під слоганом «Перезавантаження». Проект виходитиме щонеділі о 20:15. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

Перші 6 випусків програми будуть присвячені етапу «сліпих прослуховувань»: тренери Ані Лорак, Святослав Вакарчук, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв обиратимуть команди, сидячи спиною до сцени та оцінюючи виключно вокал учасників. Якщо голос вражає тренера, він натискає на червону кнопку, обертається до учасника і запрошує його у свою команду. Якщо на учасника претендують одразу кілька тренерів, вони мають переконати вокаліста зробити вибір на свою користь.

 

«У цьому сезоні між тренерами виникла справжня конкуренція - їм доводилося чи не наввипередки бігти до учасників, щоб отримати їх у свої команди. Рівень вокалу учасників у четвертому сезоні дуже високий - всі вони не просто вміють співати, багато голосів ще й з унікальним тембром. Навіть найбільш вимогливий наш тренер - Святослав Вакарчук - у цьому сезоні натиснув на червону кнопку аж 27 разів, щоб сформувати свою команду з 14 учасників. Тобто йому часто доводилося переконувати учасників обрати наставником саме його», - розповідають продюсери проекту.

 

Нагадаємо, четвертий сезон «Голосу країни» стартує під слоганом «Перезавантаження», що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена та декорації, а також  підхід до відбору учасників. Сезон розпочався з відкритих всеукраїнських кастингів, де були відібрані 150 унікальних голосів для етапу «сліпих прослуховувань», з них тренери формуватимуть команди по 14 учасників у кожній.

 

Ведучою «Голосу країни. Перезавантаження» стала Ольга Фреймут.

 

Адаптацією формату у четвертому сезоні займається «1+1 Production».

 

Як відомо, «Голос країни» - українська адаптація голландського формату The Voice of... компанії Talpa і каналу RTL. Нині шоу транслюється майже у півсотні країн світу. Україна першою після голландців розпочала роботу над проектом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду