Тренерами «Голосу країни-4» стали Лорак, Лазарєв і Гвердцителі

Тренерами «Голосу країни-4» стали Лорак, Лазарєв і Гвердцителі

5 Листопада 2013
6800
5 Листопада 2013
16:25

Тренерами «Голосу країни-4» стали Лорак, Лазарєв і Гвердцителі

6800
Тренерами «Голосу країни-4» стали Лорак, Лазарєв і Гвердцителі
Тренерами «Голосу країни-4» стали Лорак, Лазарєв і Гвердцителі

Тренерами «Голосу країни-4» на «1+1» стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв, четвертого тренера канал пропонує обрати глядачам талант-шоу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Четвертий сезон проекту «Голос країни» пройде під слоганом «Перезавантаження».

 

Креативний продюсер проекту Олег Боднарчук  переконаний, що тренерський склад нового сезону «Голосу країни» дуже амбітний, оскільки кожен із тренерів не обмежується аудиторією лише однієї країни.

 

«Ми обрали нових легендарних тренерів - це абсолютні зірки, слава яких не обмежується однією країною. Ані Лорак - найзатребуваніша  українська співачка з успішним досвідом самопродюсування; Тамара Гвердцителі - представниця класичної школи музики, підтримка для людей з академічним вокалом; Сергій Лазарєв - співак, який у своїй творчості орієнтується на світові стандарти. Кожен з них має власний конкретний погляд на те, яким має бути артист, всі вони дуже амбітні та зможуть реалізуватися як продюсери на нашому проекті». - сказав Олег Боднарчук

 

Відкриті кастинги «Голосу країни» пройдуть у листопаді. Щоб знайти учасників для нового сезону шоу, продюсери відвідають шість міст України: Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Київ, Львів та Одесу. З розкладом кастингів можна познайомитися на сайті «1+1».  

 

«У цьому сезоні мі будемо боротися за кожний голос, ми зацікавлені, щоб у кожного тренера були найсильніші учасники. Будуть нові імена, нові амбіції та нова боротьба!», - обіцяє продюсер Олег Боднарчук.

 

До старту кастингів Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв взяли участь у промо кампанії під слоганом «Я хочу стати твоїм тренером!».

 

 

Як писала «Детектор медіа», «Голос країни-4» стартує на «1+1» у лютому 2014 року. За словами пана Бондарчука, зйомки телешоу пройдуть в тому ж павільйоні, але оформлення студії буде іншим.

 

Нагадаємо, «Голос країни» - українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду